Βενγκέρ: «Μας έχει πειράξει που χάνουμε πάλι τον τίτλο... »

Βενγκέρ: «Μας έχει πειράξει που χάνουμε πάλι τον τίτλο... »

Κώστας Ζάλιαρης
Βενγκέρ: «Μας έχει πειράξει που χάνουμε πάλι τον τίτλο... »

bet365

Οι μέρες που περνούν στην Άρσεναλ δεν είναι και τόσο ευχάριστες, τη στιγμή που η ομάδα έχει βγει εκτός στόχων. Ο Αρσέν Βενγκέρ τόνισε πως έχει θιγεί ο εγωισμός των παικτών του και αισθάνονται πικρία από τη νέα, κακή σεζόν...

Οι «κανονιέρηδες» δεν μπορούν να διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο σε αυτό το σημείο παρά το γεγονός πως έχουν το πάνω χέρι για την 3η θέση και την απευθείας είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αποκλείστηκαν από το Κύπελλο, ενώ, έχουν να κρατήσουν μονάχα το Community Shield από το ξεκίνημα της χρονιάς.

«Μας πονάει που εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα... Χάσαμε την κούρσα για τον τίτλο στα ματς απέναντι σε θεωρητικά υποδεέστερες ομάδες στην έδρα μας. Παίζαμε όμως με πολύ περίεργο κλίμα μπροστά στους οπαδούς μας.

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Αουγκσμπουγκ - Κολωνία, και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα στο ματς, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Υπάρχει απογοήτευση και πίκρα γιατί δεν καταφέραμε να φτάσουμε στους στόχους που θέλαμε και ξέρουμε ότι βρισκόμαστε σε έναν σύλλογο με αρχές, τις οποίες όλοι σεβόμαστε και όλοι παλεύουμε για να τις τιμήσουμε και να τις διατηρήσουμε.

Μακάρι όταν εγώ θα έχω φύγει, να βλέπω την ομάδα να φτάνει σε σημείο να διεκδικεί το Τσάμπιονς Λιγκ και να κατακτά το πρωτάθλημα κάθε χρονιά» είπε σε ένα ... είδους ξέσπασμα στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής, ο Αρσέν Βενγκέρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα