Όταν η Λειψία απέρριψε τον Βάρντι!

Όταν η Λειψία απέρριψε τον Βάρντι!

bet365

Ο μεγάλος σταρ της Λέστερ, Τζέιμι Βάρντι πριν από δύο χρόνια είχε προταθεί στην Λειψία (Β΄ κατηγορία) με τους Γερμανούς να τον απορρίπτουν.

Ο Τζέιμι Βάρντι πραγματοποιεί ονειρεμένη σεζόν με τα χρώματα της Λέστερ, οδηγώντας τις «αλεπούδες» στην κατάκτηση της Premier League.

Ο 29χρονος επιθετικός έχει σημειώσει 22 γκολ συνθέτοντας με τον Ριγιάντ Μαχρέζ ένα από τα πιο «καυτά» δίδυμα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως πριν από δύο χρόνια ο τεχνικός της Λειψίας, Ραλφ Ράνγκνικ επέστρεψε από το Λονδίνο στη Γερμανία σε μία προσπάθεια να υπογράψει τον Τζο Γκόμεζ, ο οποίος αργότερα μεταπήδησε στη Λίβερπουλ.

Το τρίποντο που θα της δώσει και μαθηματικά τον τίτλο ψάχνει η Λέστερ. Σε απόδοση 3.80 η νίκη των «αλεπούδων» στο «Ολντ Τράφορντ».

Όπως εξομολογήθηκε ο τεχνικός της Λειψίας, ο ατζέντης του 18χρονου αμυντικού στο περιθώριο των διαπραγματεύσεων έριξε στο τραπέζι και το όνομα του Βάρντι!

«Θέλαμε απεγνωσμένα να αποκτήσουμε τον Τζο Γκόμεζ και επιστρέφαμε από το Λονδίνο στη Λειψία με τον μάνατζερ του.

Στο αεροπλάνο, ο ατζέντης του μου είπε: 'Kύριε Ράνγκνικ είναι κρίμα που είστε απόλυτος υπογράφοντας παίκτες μόνο κάτω τον 24 ετών γιατί μπορώ να σας φέρω κάποιον που θα είναι τέλειος.

Σας εγγυώμαι πως θα χρισθεί διεθνής υπό την καθοδήγηση σας, αλλά είναι ήδη 27 ετών και έμεινε στη φυλακή έπειτα από έναν μικρό καβγά'. Ήταν ο Τζέμι Βάρντι».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα