Μασούρας μέχρι το 2019 στον Πανιώνιο

Θοδωρής Βασίλης
Μασούρας μέχρι το 2019 στον Πανιώνιο

bet365

Παίκτης του Πανιωνίου θα παραμείνει μέχρι το 2019 ο Γιώργος Μασούρας επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του gazzetta.gr που είχε αποκαλύψει τις προθέσεις των «κυανέρυθρων».

Ο Γιώργος Μασούρας ήταν μία από τις φετινές αποκαλύψεις της εντυπωσιακής πορείας του Πανιωνίου και όπως είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr οι Νεοσμυρνιώτες είχαν αποφασίσει να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο.

Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει εδώ και καιρό για την επέκταση της συνεργασίας τους με τον πρώην παίκτη του Ηλυσιακού να υπογράφει μέχρι το 2019.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που σκοράρει ο Γκριεζμάν το πρώτο γκολ στο Ατλέτικο - Μπάγερν.

Την φετινή σεζόν ο 22χρονος εξτρέμ είχε 22 συμμετοχές με την φανέλα του Πανιωνίου και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της πορείας του «Ιστορικού» και την είσοδο στα πλέι οφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα