Σταμάτησε την Τότεναμ, γιατί... ήθελε Λέστερ!

Gazzetta team
Σταμάτησε την Τότεναμ, γιατί... ήθελε Λέστερ!

bet365

Ανοιχτά παραδέχθηκε ότι θέλει να δει Πρωταθλήτρια Αγγλίας τη Λέστερ, ο κόουτς της Γουέστ Μπρομ, Τόνι Πιούλις, λίγο αφότου η ομάδα του έκοψε βαθμούς από την Τότεναμ με το τελικό 1-1 στο Λονδίνο.

Οι «baggies», με την εικόνα που παρουσίασαν στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης της Δευτέρας, κράτησαν την Τότεναμ στην ισοπαλία και πλέον η Λέστερ χρειάζεται μια νίκη στα εναπομείναντα τρία ματς του πρωταθλήματος για να στεφθεί και μαθηματικά Πρωταθλήτρια.

Αυτή η εξέλιξη θα χαροποιήσει ιδιαίτερα και τον Τόνι Πιούλις. Ναι μεν η δική του ομάδα δεν λογίζεται διεκδικήτρια του τίτλου και μπορεί να μην το έλεγε αν βρισκόταν στη θέση του Ποκετίνο αυτή τη στιγμή, αλλά δεν φοβήθηκε να δηλώσει ανοιχτά πως:

«Θέλω πολύ να το πάρει η Λέστερ... Είναι ένα πανέμορφο, πανέμορφο παραμύθι όλο αυτό που έχει κάνει φέτος. Με όλο τον σεβασμό στην Τότεναμ, τον προπονητή, τους παίκτες της και τον κόσμο, εγώ θέλω να δω τη Λέστερ να το παίρνει. Είναι ομάδα που έχει παίξει εξαιρετικά σε μερικά παιχνίδια, αλλά έχει καταφέρει και να πάρει απλά το αποτέλεσμα που θέλει, στα ματς που δεν έχει πιάσει υψηλή απόδοση. Αυτό που κάνει, μόνο σε ένα πρωτάθλημα όπως το αγγλικό μπορεί να συμβεί και είναι πανέμορφο...».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα