Ο Κονίλιο εν δράσει (vids)

Gazzetta team
Ο Κονίλιο εν δράσει (vids)

bet365

Το Gazzetta.gr σας δίνει μία μικρή... γεύση από τον Φερνάντο Κονίλιο που αγωνίζεται στην Τσακαρίτα και ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό.

Το όνομα του Φερνάντο Κονίλιο είναι μεταξύ αυτών που εξετάζει ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του, όπως διαβάσατε στο Gazzetta.gr τα ξημερώματα της Κυριακής...

Ο 24χρονος επιθετικός, ο οποίος ανήκει στην Ροζάριο Σεντράλ, αλλά δεν έχει καταφέρει να βρει μία θέση στο ρόστερ της, με αποτέλεσμα να παραχωρείται συνέχεια δανεικός... Τον Ιούλιο του 2013 μετακόμισε στην Σαρμιέντο, μετά στην Σπορτίβο Μπελγκράνο, τον Ιανουάριο του 2015 πήγε στην Ουνιόν Σάντα Φε, ενώ πριν από 4 μήνες δόθηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2017 στην Τσακαρίτα, με την οποία μετράει 8 γκολ σε 13 συμμετοχές.

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Χετάφε - Βαλένθια, και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν οι «νυχτερίδες» πετύχουν τρία γκολ στο ματς, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Πριν από ένα μήνα όμως, αποκάλυψε πως συμφώνησε με την Ροζάριο να λύσει το συμβόλαιό του, ευχαριστώντας τον νυν προπονητή της ομάδας, Εδουάρδο Κοουδέτ: «Τον ευχαριστώ για την κατανόηση που έδειξε, σε αντίθεση με τον προηγούμενο προπονητή, Μίχελ Άνχελ Ρούσο».

Το Gazzetta.gr βρήκε μερικά videos με τον Φερνάντο Κονίλιο και σας δίνει μια μικρή γεύση από τις ικανότητές του...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα