Τελικός... ή τέλος για Μαρτίνεθ

Τελικός... ή τέλος για Μαρτίνεθ

Κώστας Ζάλιαρης
Τελικός... ή τέλος για Μαρτίνεθ

bet365

Δύσκολα αντιστρέφεται η αρνητική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί για τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στην Έβερτον, με το μέλλον του Ισπανού να κρίνεται ακόμα και από τον σημερινό ημιτελικό Κυπέλλου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τα «ζαχαρωτά» έχουν μείνει δίχως νίκη στο πρωτάθλημα από την 1η Μαρτίου, στο ενδιάμεσο έχουν πανηγυρίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του FA Cup στο «Γουέμπλεϊ», αλλά η ομάδα δείχνει να μην έχει ταυτότητα και ν' αδυνατεί να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Ο Ράφα Μπενίτεθ επιστρέφει ως αντίπαλος στο «Ανφιλντ»! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Λίβερπουλ - Νιουκάστλ, και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Στάριτζ πετύχει το 1-0, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Έπειτα και από το 4-0 από τη Λίβερπουλ, το βράδυ της Τετάρτης στο «Άνφιλντ», ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έχει βρεθεί πλέον σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, αν δεν σωθεί η φετινή σεζόν για τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ με την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, δεν θα σωθεί ούτε ο κόουτς, που θα πρέπει να προετοιμάζεται για το φινάλε της παρουσίας του στο «Γκούντισον Παρκ».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα