Λίβερπουλ - Έβερτον 4-0 (vid)

Λίβερπουλ - Έβερτον 4-0 (vid)

bet365

Η Λίβερπουλ έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις στη σεζόν και διέλυσε με 4-0 την Έβερτον στο ντέρμπι του Merseyside!

Με φόρα από τις τελευταίες εμφανίσεις, η Λίβερπουλ συνέχισε τις τεσσάρες και δεν άφησε πολλά περιθώρια στην Έβερτον. Οι κόκκινοι κυριάρχησαν στη μεγαλύτερη διάρκεια και σε μία από τις καλύτερές τους φετινές εμφανίσεις σκόρπισαν τα ζαχαρωτά, που δεν είχαν ούτε μία τελική εντός εστίας, με 4-0, για να διατηρήσουν ελπίδες ακόμη και για την 4άδα.

Το ματς ήταν ισορροπημένο στο ξεκίνημα. Αμφότερες οι ομάδες είχαν καλή κυκλοφορία, όμως οι γηπεδούχοι τα χαλούσαν στην τελική προσπάθεια και οι φιλοξενούμενοι στην τελική πάσα. Ο Λαλάνα (6', 24') έχασε τις δύο πρώτες μεγάλες ευκαιρίες, με τον Μιραλάς (19') να απειλεί στην αντεπίθεση για την Έβερτον. Ο Γιοέλ ήταν σταθερός στα καρέ των φιλοξενούμενων, έκανε δεύτερη μεγάλη απόκρουση στο τετ α τετ με τον Φιρμίνο, όμως δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν μέχρι το ημίχρονο.

Οι παίκτες του Κλοπ είχαν ανεβάσει στροφές, πίεζαν και πήραν αυτό που άξιζαν στο 43', όταν μετά από σέντρα του Μίλνερ από δεξιά, ο Οριζί με κεφαλιά έκανε το 1-0! Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μίλνερ έδωσε και δεύτερη ασίστ, όταν έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Σακό έκανε με νέα κεφαλιά το 2-0!

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, τα πάντα τελείωσαν. Στο 50' ο Φούνες Μόρι έκανε πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον Οριζί, που δεν μπόρεσε να συνεχίσει και βγήκε με φορείο, ενώ σαν να μην έφτανε αυτό κλώτσησε μακριά την μπάλα, όταν ο διαιτητής Μάντλεϊ έδωσε το φάουλ. Έτσι, δεν άφησε και πολλά περιθώρια στον τελευταίο, που του έδειξε απευθείας κόκκινη. Δεν μπορούσε να κάνει κάτι καλό με 11 η Έβερτον και λογικά με 10 κατέρρευσε.

Οι παίκτες του Μαρτίνεθ δεν μπορούσαν με τίποτα να κρατήσουν μπάλα, οι κόκκινοι έκαναν ό,τι ήθελαν και αν δεν ήταν ο Γιοέλ, το σκορ θα ήταν πολύ μεγαλύτερο. Το 3-0 ήρθε στο 61', όταν μετά από λάθος του Στόουνς, ο Λούκας έκλεψε και έδωσε την ασίστ στον Στάριτζ, που είχε εύκολο έργο και δεν αστόχησε. Οι γηπεδούχοι έκαναν τη μία τελική μετά την άλλη, είχαν πολλές καλές προσπάθειες για γκολ και το τελικό 4-0 ήρθε στο 76' με ωραίο σουτ του Κουτίνιο από το ύψος της περιοχής. Στάριτζ, Κλάιν, Φιρμίνο και Μορένο έφτασαν επίσης κοντά στο γκολ, όμως η Έβερτον γλίτωσε τον διασυρμό.

Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Μινιολέ, Κλάιν, Σακό, Λόβρεν, Μορένο, Λούκας, Μίλνερ (81' Άιμπ), Λαλάνα, Κουτίνιο, Φιρμίνο (66' Άλεν), Οριζί (54' Στάριτζ)

Έβερτον (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Γιοέλ, Μπέινς, Φούνες Μόρι, Στόουνς (62' Πίεναρ), Οβιέδο, ΜακΚάρθι, Μπάρι (46' Μπέσιτς), Μιραλάς, Μπάρκλεϊ (58' Κλέβερλι), Λένον, Λουκάκου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα