Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Σίτι 1-1

Gazzetta team
Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Σίτι 1-1

bet365

Η «μάχη» του Σεντ Τζέιμς Παρκ δεν είχε νικητή, και Νιούκαστλ, Σίτι μόνο... χαμένες αισθάνονται με το 1-1! Ο Αγουέρο με οφσάιντ έφτασε τα 100 γκολ!

Ενα γκολ οφσάιντ του Αγουέρο και μια γκολάρα του Ανίτα έκριναν το ματς στο Σεντ Τζέιμς Παρκ, όμως το 1-1 δεν ήταν καλό αποτέλεσμα για καμία από τις δυο! Η Σίτι βρέθηκε στην 3η θέση, στο +1 από την Αρσεναλ και στο +5 από τη Γιουνάιτεντ, αλλά με ματς περισσότερο. Οι Καρακάξες βρέθηκαν στο -2 από την επικίνδυνη ζώνη και το έργο παραμονής έγινε δυσκολότερο. Στα αξιοσημείωτα, η επιστροφή στο βασικό σχήμα του Κομπανί!

Εφιαλτικό ξεκίνημα για τη Νιούκαστλ, βοηθός και διαιτητής... έχασαν τη φάση, δεν είδαν τον Αγουέρο που ήταν.... ένα μέτρο οφσάιντ και στο 10' η Σίτι ήταν μπροστά στο σκορ! Ο Αργεντίνος έφτασε τα 100 γκολ στην Premier League κι έγινε ο πρώτος Νοτιοαμερικάνος που κατάφερε κάτι ανάλογο! Παράλληλα, ο Αργεντινος φορ επιβεβαίωσε την... πελατειακή σχέση του με τη Νιούκαστλ, αφού ήταν το 11ο του τέρμα κόντρα στις Καρακάξες (περισσότερα από κάθε άλλο σύλλογο). Η Νιούκαστλ προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο οι παίκτες ήταν ακόμα παγωμένοι. Ενδεικτικό της εικόνας, το τραγικό λάθος του Λασέλ, με τον Ντε Μπρόινε να χάνει μεγάλη ευκαιρία. Οι Καρακάξες έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο 29', όταν ο Σισοκό με τρελή κούρσα που άρχισε πίσω από το κέντρο δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Χαρτ. Στο 31' ήρθε η δικαίωση για τη Νιούκαστλ, ο Ανίτα με εξαιρετικό τέρμα έφερε το ματς στα ίσα. Ήταν το πρώτο του τέρμα στην Premier League έπειτα τον Μάρτιο του 2014 (έβαλε τέλος σε 53 ματς χωρίς γκολ).

Η Σίτι μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη, βρήκε χώρους και στο 54' είχε την πρώτη καλή φάση, αλλά ο Ντάρλοου νίκησε τον Νάβας. Ο γκολκίπερ των γηπεδούχων ήταν εξαιρετικός, αφού δεν άφησε ούτε τον Αγουέρο να βρει δίχτυα. Ο Αργεντινός διαμαρτυρήθηκε και για πέναλτι σε επαφή με τον Μπεμπά, ωστόσο δεν φάνηκε να υπάρχει παράβαση. Ο Τάουνσεντ δεν μπόρεσε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή, ενώ ο Ντάρλοου στο 87' κράτησε το βαθμό! Η τελευταία μεγάλη φάση ήταν για της Νιούκαστλ, ο Βαϊνάλντουμ έκανε άνω – κάτω την αντίπαλη άμυνα, αλλά ο Χαρτ έσωσε τη Σίτι!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα