Άλι: «Δεν ξέρω πως το έχασα...»

Άλι: «Δεν ξέρω πως το έχασα...»

Κώστας Ζάλιαρης
Άλι: «Δεν ξέρω πως το έχασα...»

bet365

Ευτυχώς για τον ίδιο και την ομάδα του δεν άφησε να τον επηρεάσει η άσχημη στιγμή, αλλά ο Ντέλε Άλι, απορούσε με τη χαμένη ευκαιρία στο παιχνίδι με τη Στόουκ, έχοντας βάλει υποψηφιότητα για τα καλύτερα... fail της χρονιάς στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο νεαρός επιθετικός της Τότεναμ, πέτυχε, μεν, δύο γκολ στο «Μπριτάνια» το βράδυ της Δευτέρας για να συνεισφέρει στο τελικό 4-0 της ομάδας του Μαουρίσιο Ποκετίνο για την 34η αγωνιστική και να μειωθεί η απόσταση από το ρετιρέ και τη Λέστερ στους πέντε βαθμούς.

Στο 69', λοιπόν, έχοντας βρεθεί απέναντι από τον Γκίβεν, τον πέρασε, έφτασε να κοιτάζει την κενή εστία και να πλασάρει, όμως... πέτυχε το δοκάρι!

«Δεν ξέρω πως το έχασα... τι να πω, δεν μπορώ να δώσω εξήγηση για τη σκέψη μου εκείνη τη στιγμή. Ευτυχώς πετύχαμε τα γκολ για να πάρουμε τη νίκη και θα φροντίσω μέσα από την προπόνηση να μην επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο».

Βλέποντας τη χαμένη ευκαιρία του Ντέλε Άλι, ο Ποκετίνο που έζησε με μεγάλη ένταση το παιχνίδι με τη Στόουκ, έπεσε στο έδαφος και χτυπιόταν... Μόλις ηρέμησε, γύρισε προς έναν εκ των συνεργατών του και είπε: «Νομίζω ότι έπεσα κάτω ε; Τώρα ντρέπομαι... Με συνεπήρε το συναίσθημα εκείνη τη στιγμή».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα