Λέστερ - Γουέστ Χαμ 2-2

Λέστερ - Γουέστ Χαμ 2-2

bet365

Ο διαιτητής Μος έκανε... άνω - κάτω το ματς, η Λέστερ βρέθηκε πίσω στο σκορ από τις αποφάσεις του, αλλά στο 90'+5' με τη βοήθειά του ισοφάρισε 2-2 τη Γουέστ Χαμ, βρέθηκε στο +8 από την Τότεναμ και πιο κοντά στον τίτλο!

Το σύμπαν συνωμοτεί για να στεφθεί η Λέστερ πρωταθλήτρια! Στο πρώτο λεπτά είδε τη μπάλα να χτυπά δυο φορές στο δοκάρι και να μην μπαίνει στα δίχτυα, ενώ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο... ανεκδιήγητος, Μος την έστειλε στην άσπρη βούλα και ο Ουζόα χάρισε τον βαθμό (2-2). Βέβαια, ο συγκεκριμένος ρέφερι έκανε ένα ματς άνω - κάτω, απέβαλε τον Βάρντι, έδωσε ένα ανύπαρκτο πέναλτι στη Γουέστ Χαμ, δεν έδωσε ένα στη Λέστερ και στο τέλος από... τύψεις μάλλον αποφάσισε να τιμωρήσει τους Λονδρέζους! Οι Αλεπούδες έφτασαν στο +8 από την Τότεναμ, με τους Σπερς να φιλοξενούνται αύριο από τη Στόουκ!

Τι ξεκίνημα... Μόλις στο 2ο λεπτό το King Power πάγωσε, ο Κουγιατέ πήρε την κεφαλιά, ο Σμάιχελ βρήκε τη μπάλα με τα δάχτυλα, η οποία αργά και βασανιστικά χτύπησε στα δυο δοκάρια, αλλά δεν πέρασε ποτέ τη γραμμή! Οι Αλεπούδες ξεπέρασαν το... σοκ, ανέβασαν ρυθμό και στο 18' ο πιο φορμαρισμένος παίκτης τους πέτυχε το 1-0! Εξαιρετικός συνδυασμός Μαχρέζ, Καντέ, ο τελευταίος έσπασε ιδανικά στον Βάρντι, ο οποίος με άψογο τελείωμα πέτυχε το 22ο φετινό του γκολ! Πρώτο σουτ, πρώτο τέρμα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι κατάφεραν να παίξουν το παιχνίδι τους στο υπόλοιπο του α' μέρος. Η Γουέστ Χαμ δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους, η Λέστερ περίμενε και φυσικά δεν είχε κανένα λόγο να ρισκάρει!

H αρχή στην επανάληψης ήταν... δύσκολη για την ομάδα του Ρανιέρι, αφού στο 57' ο Βάρντι αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα σε... εντυπωσιακό πέσιμο για να πάρει το πέναλτι! Οι Αλεπούδες με παίκτη λιγότερο κλείστηκαν στην άμυνά τους, ενώ ο Ιταλός πέρασε στο ματς τον Σλουπ για να δώσει τρεξίματα. Ο κόσμος ήταν σύμμαχος, δημιούργησε μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και για... 84 λεπτά βοήθησε τα μέγιστα για το τρίποντο! Ωστόσο, οι γηπεδούχοι λογάριαζαν χωρίς τον διαιτητή, Μος, οποίος είδε πέναλτι στη μονομαχία Μόργκαν - Ριντ! Ο Κάρολ από την άσπρη βούλα δεν αστόχησε και κατάφερε να παγώσει το King Power. Το δεύτερο σοκ ήρθε στο 86' με τον Κρέσγουελ να δίνει προβάδισμα στους Λονδρέζους χάρη στην απίθανη γκολάρα που πέτυχε! Η Λέστερ τα έπαιξε όλα για όλα και στο 91' ζήτησε σωστά πέναλτι για κράτημα του Ογκμπόνα στον Χουτ! Ο Μος δεν το... είδε ποτέ, αλλά το τέλος ήταν ιδανικό για τις Αλεπούδες. Στο 90'+4' ανακάλυψε ανατροπή του Κάρολ στον Σλουπ και ο Ουζόα διαμόρφωσε το 2-2! Ηταν το 11ο πέναλτι στη σεζόν για την ομάδα του Ρανιέρι, που έχει κερδίσει τα περισσότερα από οποιοδήποτε άλλη ομάδα στην Premier League!

Λέστερ: Σμάιχελ, Χουτ, Φουχς, Σίμπσον, Μόργκαν, Ολμπράιτον (54' Σλουπ), Ντρινκγουότερ, Καντέ, Οκαζάκι (59' Ουζόα), Μαχρέζ (78' Αμαρτέι), Βάρντι

Γουέστ Χαμ: Αντριάν, Ογκμπόνα, Ριντ, Κρέσγουελ, Παγιέ, Νομπλ (63' Λανσίνι), Μόουσες (72' Βαλένσια), Κουγιατέ, Αντόνιο, Ομπιάνγκ (46' Κάρολ), Εμενίκε

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα