Άρσεναλ - Κρίσταλ Πάλας 1-1

Gazzetta team
Άρσεναλ - Κρίσταλ Πάλας 1-1

bet365

Η Κρίσταλ Πάλας έσπασε το σερί των έξι διαδοχικών ηττών από την Αρσεναλ, απέσπασε ισοπαλία (1-1) στο Emirates κι έκανε το κλίμα για τους Κανονιέρηδες χειρότερο. Στην 4η θέση η ομάδα του Βενγκέρ.

Με σύμμαχο την παράδοση παρουσιάστηκε η Αρσεναλ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, αφού μετρούσε έξι διαδοχικές νίκες! Ο Αλέξις Σάντσες με το υπέροχο τέρμα έφερε την έβδομη επιτυχία ακόμα πιο κοντά, αλλά ο Αντεμπαγιόρ τη... σόκαρε! Το 1-1 την έφερε στην 4η θέση (ισοβαθμεί με Σίτι) και μόλις στο +4 από τη Γιουνάιτεντ. Ο κόσμος αντέδρασε και οι παρατεταμένες αποδοκιμασίες κάνουν το κλίμα χειρότερο. Εξάλλου, οι Κανονιέρηδες κέρδισαν μόλις ένα λονδρέζικο ντέρμπι τη φετινή σεζόν, η χαμηλότερη συγκομιδή βαθμών από τη σεζόν 1963-64!

Η Αρσεναλ μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πίεσε και είχε την πρώτη καλή ευκαιρία. Ο Οζίλ έσπασε ιδανικά στον Γουέλμπεκ, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά! Κακό ματς, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο, όχι όμως και τον τρόπο να απειλήσουν. Η Πάλας ήταν αυτή που είχε τη δεύτερη καλή προσπάθεια, όμως ο Μπολάσι δεν κατάφερε να νικήσει τον Τσεχ! Μετά το 30' η Αρσεναλ ανέβασε ρυθμό και στις καθυστερήσεις του α' μέρους ήρθε το γκολ. Εξαιρετική έμπνευση του Γουέλμπεκ, ιδανικό τελείωμα του Σάντσες και το 1-0 ήταν γεγονός! Ετσι, ο Χιλιανός συμμετείχε σε επτά γκολ στα έξι τελευταία ματς πρωταθλήματος (4 γκολ, τρεις ασίστ). Καλύτερη και στην επανάληψη η Αρσεναλ, προσπάθησε για ένα δεύτερο τέρμα, αλλά τόσο ο Οζίλ με φάουλ όσο και ο Αλέξις με κεφαλιά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Η Κρίσταλ Πάλας ανέβηκε μετά το 75', έστειλε μήνυμα με τον Σακό και στο 81' πάγωσε το Emirates. O Mπολάσι στο 81' με ιδανική προσπάθεια διαμόρφωσε το 1-1. Ηταν η δεύτερη ασίστ του Αντεμπαγιόρ (έχει και δυο γκολ) στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις στο συγκεκριμένο στάδιο!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα