Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι 0-3

Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι 0-3

bet365

Ο Αγουέρο έκανε χατ τρικ και η Σίτι έφυγε με εύκολη νίκη 3-0 από το Λονδίνο επί της Τσέλσι, για να παραμείνει στο +4 από την Γιουνάιτεντ.

Η σεζόν για την Τσέλσι θα πρέπει γρήγορα να ξεχαστεί. Όπως θα ξεχαστεί η εμφάνιση των παικτών του Χίντινκ στο ματς με τη Σίτι. Οι πολίτες έκαναν ό,τι ήθελαν, «χτύπησαν» στην αντεπίθεση και με τον Αγουέρο να γίνεται μόλις ο τρίτος παίκτης, που κάνει χατ τρικ ως αντίπαλος στο Stamford Bridge στην Premier League, έφυγαν με μεγάλη νίκη 3-0, για να διατηρήσουν τη διαφορά από την 5η Γιουνάιτεντ στο +4.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό από το ξεκίνημα και τα κενά στις δύο άμυνες εμφανή. Μόλις στο 6’ χάθηκε η πρώτη κλασική ευκαιρία για την Τσέλσι, όταν ο Χαρτ πρόλαβε τον Ντιέγκο Κόστα, όμως ο Πέδρο έκανε το σουτ, για να δει τον Οταμέντι να σώζει στη γραμμή! Αποδείχθηκε μία από τις ελάχιστες ευκαιρίες των μπλε, με τον Λόφτους-Τσικ να έχει την επόμενη στο 19’ και τον Κουρτουά να σώζει την Τσέλσι για πρώτο φορά στο 23’ απέναντι στον Ντε Μπρόινε.

Εκείνη η φάση ήταν η πρώτη από τις πολλές αντεπιθέσεις, που έβγαλαν στη συνέχεια οι παίκτες του Πελεγκρίνι, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν με τίποτα να κλείσουν τους διαδρόμους. Στο 27’ ούτε ο Νασρί κατάφερε να νικήσει τον Κουρτουά και στο 33’ ήρθε το γκολ, που άξιζαν οι πολίτες. Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν στην αντεπίθεση, ο Ντε Μπρόινε άφησε στον Αγουέρο και εκείνος με σουτ από το ύψος της περιοχής (η μπάλα βρήκε και στον Κέιχιλ) έκανε το 0-1!

Στην επανάληψη οι πολίτες απλά κυριάρχησαν. Πέρα από μία καλή στιγμή με τον Λόφτους-Τσικ στο ξεκίνημα και κάποια μακριά σουτ των Φάμπρεγας και Ντέγκο Κόστα στο τέλος, οι μπλε ήταν σαν να μην υπήρχαν στο γήπεδο. Στο 54’ μετά από νέα αντεπίθεση και ασίστ του Νασρί, ο Αγουέρο έκανε το 0-2, με τον Κουρτουά να κάνει ό,τι μπορεί, για να περιορίσει το σκορ.

Ο Βέλγος νίκησε τον Νασρί στο τετ α τετ στο 64’, όμως στο 78’ ανέτρεψε τον Φερναντίνιο, που είχε κάνει εκπληκτική κούρσα, για να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα και ο Αγουέρο κάνει το 0-3, νικώντας τον Μπέγκοβιτς από την άσπρη βούλα. Αυτή, μάλιστα, ήταν η πρώτη φορά που ο Γκους Χίντινκ χάνει δύο συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος μετά το 2004 (με την Αϊντχόφεν)…

Τσέλσι (Γκους Χίντινκ): Κουρτουά Αθπιλικουέτα, Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς, Μπάμπα, Μίκελ (79' Μπέγκοβιτς), Φάμπρεγας, Γουίλιαν (70' Τραορέ), Λόφτους-Τσικ, Πέδρο (70' Κένεντι), Ντιέγκο Κόστα

Μάντσεστερ Σίτι (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Χαρτ, Σαμπαλέτα (67' Σανιά), Οταμέντι, Μανγκαλά, Κολάροφ, Φερναντίνιο, Τουρέ, Νάβας, Νασρί (75' Ντελφ), Ντε Μπρόινε, Αγουέρο (85' Ιχεανάτσο)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα