Το μυστικό της Λέστερ...

Το μυστικό της Λέστερ...

Ναι, κάθε εβδομάδα οι ίδιοι 11, γιατί πολύ απλά... είναι ξεκούραστοι. Η Λέστερ πορεύεται πρόσω ολοταχώς για τον τίτλο και δεν «λυγίζει», αφού ο Ρανιέρι έχει καθιερώσει το διήμερο ρεπό κάθε εβδομάδα!  

Το μυστικό της Λέστερ...

Ο Ιταλός τεχνικός των «αλεπούδων» ξέρει να επιβραβεύει και αναγνωρίζει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του που κάθε εβδομάδα φτάνουν όλο και πιο κοντά στο ανεπανάληπτο θαύμα, της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Στα μέσα Φεβρουαρίου, ο Ρανιέρι είχε δώσει μια ολόκληρη εβδομάδα άδεια στην ομάδα του για να χαλαρώσουν οι παίκτες και να συνεχίσουν με περισσότερη δύναμη την τροχιά τίτλου και πλέον, υποστήριξε ότι τους δίνει διήμερο ρεπό κάθε εβδομάδα.

Όμως, όπως αυτός τους δίνει το ... δώρο τους για τα επιτεύγματά τους, έτσι κι εκείνος, περιμένει να πάρει κάτι πίσω. «Τους έχω πει “σας εμπιστεύομαι, αρκεί σε κάθε ματς να δίνετε κι εσείς τα πάντα για να πετύχουμε το στόχο μας”. Τους έχω υποσχεθεί δύο μέρες ρεπό κάθε εβδομάδα» ήταν τα λόγια του κόουτς της Λέστερ στο «Kicker», ο οποίος έριξε και το ... μπαλάκι στη διοίκηση για την παραμονή του στον πάγκο:

Θα κάνει άλλη μία νίκη στο φετινή πρωτάιλημα η Λέστερ; Η Interwetten προσφέρει στο 2.00 την επικράτηση των πρωτοπόρων κόντρα στη Γουέστ Χαμ.

«Μακάρι να μου προσφέρουν νέο πολυετές συμβόλαιο για να μείνω εδώ για χρόνια και να είναι η Λέστερ η τελευταία μου ομάδα. Μακάρι να μείνω εδώ για έξι – εφτά χρόνια»

Best of internet