Γουέστ Χαμ - Μαν. Γιουνάιτεντ 1-2

Gazzetta team
Γουέστ Χαμ - Μαν. Γιουνάιτεντ 1-2

bet365

Η Γιουνάιτεντ πάει... Γουέμπλεϊ! Μεγάλη νίκη 2-1 στο Λονδίνο για τη Μάντσεστερ κόντρα στη Γουέστ Χαμ κι απέναντι στην Εβερτον θα παίξει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου!

Με τον Ράσφορντ να βρίσκει ξανά δίχτυα σε ένα ακόμα μεγάλο ραντεβού και τον Ντε Χέα να κάνει μεγάλες επεμβάσεις στα τελευταία λεπτά, η Γιουνάιτεντ έφυγε νικήτρια από το Λονδίνο επικρατώντας 2-1 της Γουέστ Χαμ. Η ομάδα του Φαν Χάαλ θα παίξει στο Γουέμπλεϊ απέναντι στην Εβερτον στις 23 Απριλίου το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου! Ο Ρούνεϊ επέστρεψε στη δράση έπειτα από δυο μήνες απουσίας, αφού στο 90' πήρε τη θέση του Ράσφορντ.

Η Γουέστ Χαμ ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο ματς και μόλις στο 5' είχε την πρώτη καλή ευκαιρία να σκοράρει, αλλά ο Βαλέντσια δεν έκανε το ιδανικό τελείωμα. Η Γιουνάιτεν ανέβασε ρυθμό μετά το πρώτο νωχελικό και στο 18' παρουσιάστηκε απειλητική για την αντίπαλη εστία. Ο Φελαϊνί βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Ράντολφ έκανε μεγάλη επέμβαση. Η ομάδα του Φαν Χάαλ ήταν εξαιρετική από τα αριστερά, εκμεταλλεύθηκε τα κενά των Λονδρέζων κι απειλούσε. Ο Ράσφορντ στο 23' δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά, ενώ στο 35' ήρθε η μεγαλύτερη φάση του ματς.

Ο Λίνγκαρντ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Ράντολφ με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το μηδέν. Δυνατό ξεκίνημα στην επανάληψη για τη Μάντσεστερ και στο 54' ήρθε το γκολ. Λάθος στο κέντρο, εξαιρετική κίνηση του Μαρσιάλ και απίθανο τελείωμα του Ράσφορντ, ο οποίος έφτασε τα 6 γκολ σε 11 ματς!

Η Γουέστ Χαμ προσπάθησε να απαντήσει, ζήτησε πέναλτι σε μονομαχί του Παγιέ με τον Μπλιντ, αλλά η Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που βρήκε ξανά δίχτυα! Στο 66' και σε φάση διαρκείας, η μπάλα έφτασε στον Φελαϊνί, ο οποίος από κοντά πέτυχε το 2-0. Ηταν το πρώτο του τέρμα, έπειτα από δώδεκα παιχνίδια! Η Μάντσεστερ χαλάρωσε, η αποχώρηση του Ερέρα την επηρέασε και στο 79' είδε τους γηπεδούχους να μειώνουν. Η άμυνα... εκτός και ο Τόμκινς ολομόναχος πέτυχε το 2-1! Οι Λονδρέζοι πήραν τα πάντα τους, πίεσαν ασφυκτικά, αλλά ο Ντε Χέα στάθηκε όρθιος και σε προσπάθειες των Κάρολ, Κουγιατέ έσωσε την ομάδα του!

Γουέστ Χαμ: Ράντολφ, Αντόνιο, Τόμκινς, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Κουγιατέ, Νομπλ, Παγιέ, Λαντσίνι (74' Εμενίκε), Βαλέντσια (62' Μόουζες), Κάρολ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Μενσά, Σμόλινγκ, Μπλιντ, Ρόχο (68' Βαλέντσια), Κάρικ, Φελαϊνί, Λίνγκαρντ, Ερέρα (76' Σνάιντερλιν), Μαρσιάλ, Ράσφορντ (90 Ρούνεϊ)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα