Μουρίνιο: «Δεν έχω υπογράψει κανένα συμβόλαιο, προτιμώ Αγγλία»

Μουρίνιο: «Δεν έχω υπογράψει κανένα συμβόλαιο, προτιμώ Αγγλία»

Gazzetta team
Μουρίνιο: «Δεν έχω υπογράψει κανένα συμβόλαιο, προτιμώ Αγγλία»

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αναζητά την επόμενή του ομάδα και σε δηλώσεις του τόνισε και πάλι πως θα προτιμούσε να παραμείνει στην Αγγλία, επισημαίνοντας ωστόσο πως δεν έχει υπογράψει με κάποιο σύλλογο.

Την επιθυμία του να παραμείνει στην Αγγλία εξέφρασε για ακόμα μία φορά ο Ζοσέ Μουρίνιο, παρότι δήλωσε ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση, ενώ παράλληλα επεσήμανε πως παρά τα όσα ακούγονται, δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με κάποια ομάδα.

«Είμαι φίλος με τον Φαν Χάαλ, καθώς έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν για μερικά χρόνια. Πάντοτε με συνδέουν με ομάδες. Μπορώ να σας πω με βεβαιότητα πως από το καλοκαίρι θα έχω ομάδα, όμως αυτή τη στιγμή δεν έχω υπογράψει κανένα συμβόλαιο. Δεν είμαι σε θέση απορρίπτω δουλειές, αντίθετα αναλύω τις προτάσεις που έχω και είμαι ανοιχτός ακόμα και στο ενδεχόμενο να αναλάβω μία εθνική ομάδα. Θα προτιμούσα βέβαια για να είμαι απόλυτα ειλικρινής να βρεθώ στον πάγκο ενός συλλόγου και ειδικά στην Αγγλία. Λατρεύω τη χώρα και το ποδόσφαιρό εδώ. Η οικογένεια μου νιώθει άνετα και είναι ευτυχισμένη στην Αγγλία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός μιλώντας στο Sky Sports.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα