Ρανιέρι: «Να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι» (gTV)
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Επιμένει να μην χρίζει φαβορί τη Λέστερ για το πρωτάθλημα ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του βρίσκεται κοντά… στην έξοδο στο Champions League.
Τι και αν η Λέστερ βρίσκεται πλέον στο +7 από τη δεύτερη Τότεναμ, ο Ιταλός τεχνικός των «Αλεπούδων» επιμένει πως η ομάδα του δεν είναι το φαβορί για τον τίτλο.
Ο Ρανιέρι, μετά και τη νίκη με 1-0 επί της Σαουθάμπτον, δήλωσε πως ακόμα η Λέστερ δεν έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στο Champions League και πως οι παίκτες του πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
