Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Εβερτον 1-0

Γιώργος Καραμάνος
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Εβερτον 1-0

bet365

Ο Μαρσιάλ έβαλε το 1.000ό εντός έδρας γκολ της Γιουνάιτεντ στην Premier League και με το 1-0 επί της Εβερτον διατήρησε την ομάδα του στο -1 από το Champions League.

Το απόγευμα στο «Ολντ Τράφορντ» ξεκίνησε τέλεια με την αποθέωση στον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον. Μόνο που η συνέχεια δεν ήταν ιδανική για τη Γιουνάιτεντ όσον αφορά την αγωνιστική εικόνα της κόντρα στην Εβερτον. Τουλάχιστον κατάφερε να πάρει το ματς με 1-0 και να παραμείνει μισή ανάσα από την 4η θέση.

Ο,τι καλύτερο είχε να επιδείξει η αναμέτρηση που θα ξεχαστεί γρήγορα, ήταν ο Μαρσιάλ και ο συνδυασμός των πιτσιρικάδων στο γκολ. Μπάλα όμορφη δεν έπαιξαν σε κανένα σημείο οι γηπεδούχοι, αλλά ούτε και τα Ζαχαρωτά, που έμειναν αδιάφορα λίγο πιο κάτω από το μέσο της βαθμολογίας.

Το σουτ του Μαρσιάλ που πέρασε ξυστά από το δεξί δοκάρι, ήταν πραγματικά η μοναδική σοβαρή φάση στα πρώτα 45 λεπτά. Στην επανάληψη η Εβερτον μπήκε καλύτερα, αλλά ήταν που πληγώθηκε. Ο Μάτα πήρε το κοντρόλ και άφησε μετά να λειτουργήσουν οι μικροί του Λουίς Φαν Χάαλ. Ο Ράσφορντ έκανε το τακουνάκι και ο Φοσού-Μενσά (εξαιρετικός ως αλλαγή του Ρόχο) την παράλληλη ασίστ για το όγδοο γκολ του Μαρσιάλ (σ.σ.: πρώτος σκόρερ της ομάδας του στο πρωτάθλημα).

Αυτό ήταν το 1.000ό εντός έδρας τέρμα της Γιουνάιτεντ από καταβολής Premier League και αποδείχτηκε αρκετό για το «τρίποντο». Χρειάστηκε βέβαια και η τύχη, καθώς η κεφαλιά του Γιαγκέλκα (56') τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Αλλη αντίδραση δεν έβγαλε η Εβερτον και γνώρισε την δεύτερη εκτός ήττα της στη σεζόν, με τους γηπεδούχους να κρατούν το αποτέλεσμα με μαζική άμυνα στο φινάλε.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Λουίς Φαν Χάαλ): Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Μπλιντ (82' Βαλένσια), Νταρμιάν, Ρόχο (46' Φοσού-Μενσά), Κάρικ (58' Ερέρα), Σνάιντερλιν, Λίνγκαρντ, Μάτα, Μαρσιάλ, Ράσφορντ

Εβερτον (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Ρόμπλες, Γιαγκέλκα, Στόουνς, Κόλεμαν, Μπέινς, ΜακΚάρθι, Κλέβερλι, Μπάρκλεϊ (87' Νιάσε), Λένον, Ντεουλοφέου (63' Μιραλάς), Λουκάκου.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα