Λέστερ - Σαουθάμπτον 1-0

Λέστερ - Σαουθάμπτον 1-0

bet365

Η Λέστερ επιβλήθηκε με 1-0 της Σαουθάμπτον, είναι στο +7 από την Τότεναμ και 4 νίκες μακριά από το πρωτάθλημα!

Η Λέστερ είπε «ευχαριστώ» στο δώρο της Λίβερπουλ και σε εκείνο του Όλιβερ (δεν έδωσε πέναλτι σε χέρι του Χουτ) και επιβλήθηκε με 1-0 της Σαουθάμπτον, για να φτάσει μία ανάσα από το θαύμα. Πιο συγκεκριμένα, ακόμη και αν η Τότεναμ κερδίσει όλα της τα παιχνίδια, οι αλεπούδες έχουν περιθώριο δύο ηττών στις 6 τελευταίες αγωνιστικές!

Το ματς ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να δίνουν χώρο να παίζουν έξυπνα και στο μεγαλύτερο διάστημα να έχουν τον έλεγχο. Παρόλα αυτά, η Λέστερ έχει άστρο. Μηδέν ευκαιρίες στο ξεκίνημα, πριν οι παίκτες του Κούμαν βρουν ρυθμό μετά το 20’ και φτάσουν κοντά στο γκολ με την κεφαλιά του Πελέ στο 29’ και με τον Μανέ στο 32’.

Στη δεύτερη περίπτωση, ο επιθετικός της Σαουθάμπτον πέρασε και τον Σμάιχελ, πριν δει τον Σίμπσον να σώζει στην γραμμή! Η μπάλα βρήκε και στο χέρι του αμυντικού της Λέστερ, όμως ο διαιτητής Όλιβερ έκρινε ότι δεν πήρε πλεονέκτημα από αυτό. Ο Σμάιχελ έβγαλε εντυπωσιακά το μακρινό σουτ του Φόντε στο 35’ και εκεί που όλα έδειχναν ότι το κακό θα έρθει για την ομάδα του Ρανιέρι, οι γηπεδούχοι πήραν από το πουθενά το προβάδισμα στην πρώτη τους ευκαιρία. Σέντρα του Φουκς από αριστερά στο 38’, κεφαλιά του Μόργκαν και 1-0!

Πάει βήμα βήμα για τον τίτλο η Λέστερ! Σε απόδοση 2.10 στην Mybet να φύγει με τρίποντο και από την έδρα της Σάντερλαντ.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι κλείστηκαν. Σε σημείο, που η κατοχή να ξεπεράσει και το 70% για την Σαουθάμπτον. Οι παίκτες του Κούμαν, όμως, δεν μπορούσαν με τίποτα να διασπάσουν την άμυνα της παθιασμένης Λέστερ και το ματς κυλούσε χωρίς φάσεις. Η πρώτη ευκαιρία, μάλιστα, χάθηκε για τις αλεπούδες, που έψαξαν την αντεπίθεση, στο 61’, όταν ο Φόντε παραλίγο να σκοράρει σε λάθος εστία, με τον Φόρστερ να βγάζει εντυπωσιακά, τη στιγμή που ο Βάρντι ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει.

Η εικόνα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος. Το ματς στο μισό γήπεδο, την Σαουθάμπτον να πιέζει και τον Φόρστερ να κάνει ακόμη μία εκπληκτική ενέργεια στο πλασέ του Σίμπσον στο 71’. Στιγμές αργότερα, ήρθε η φάση της αναμέτρησης, όταν ο Χουτ έκανε χέρι στο γύρισμα του Όστιν στην περιοχή, όμως ο Όλιβερ δεν έδωσε το πέναλτι. Οι παίκτες του Ρανιέρι έκαναν όσες καθυστερήσεις μπορούσαν και κράτησαν το 1-0 μέχρι το τέλος!

Λέστερ (Κλαούντιο Ρανιέρι): Σμάιχελ, Σίμπσον, Μόργκαν, Χουτ, Φουκς, Καντέ, Ντρίνκγουοτερ, Ολμπράιτον (90' Ντάιερ), Μαχρέζ (79' Γκρέι), Οκαζάκι (64' Ουγιόα), Βάρντι

Σαουθάμπτον (Ρόναλντ Κούμαν): Φόρστερ, Σέντρικ, Φόντε, Φαν Ντάικ, Μπέρτραντ, Κλάζι (73' Όστιν), Γουανιάμα, Ντέιβις (73' Γουόρντ-Πράουζ), Τάργκετ (46' Τάντιτς), Μανέ, Πελέ

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα