Λίβερπουλ - Τότεναμ 1-1

Gazzetta team
Λίβερπουλ - Τότεναμ 1-1

bet365

Ματς απόλαυση στο Ανφιλντ, με τη Λίβερπουλ να κάνει δώρο... τίτλου στη Λέστερ την ισοπαλία της (1-1) με την Τότεναμ! Στο -4 από την κορυφή οι Σπερς που δεν... κερδίζουν στο Ανφιλντ.

Η Λίβερπουλ έβαλε κόκκινο στα όνειρα της Τότεναμ για τίτλο και η ισοπαλία στο Ανφιλντ (1-1) έχρισε τη Λέστερ απόλυτο φαβορί για τον τίτλο. Οι Λονδρέζοι έμειναν στο -4 από την κορυφή και οι ελπίδες τους μειώθηκαν ακόμα περισσότερο. Οι Κόκκινοι άφησαν στην άκρη την αναμέτρηση με τη Ντόρτμουντ και συνέχισαν την τρελή παράδοση που έχουν στα εντός έδρας ματς με τους Σπερς, αφού έχουν ηττηθεί μόλις μια φορά στις 19 πιο πρόσφατες συναντήσεις!

Εντυπωσιακός ρυθμός στο ματς με το... καλημέρα, η Τότεναμ έδειχνε πιο φρέσκια. ωστόσο η πρώτη καλή φάση ήρθε για τους Κόκκινους, όταν Μίλνερ και Κουτίνιο δεν μπόρεσαν να σκοράρουν από πλεονεκτική θέση. Ο Γιορίς ήταν στη σωστή θέση και στο 21' όταν ο Σον λίγο έλειψε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Η Τότεναμ πίεζε, η Λίβερπουλ έκανε λάθη και σε ένα από αυτά ο Γουόκερ έσπασε στον Κέιν, που όμως αστόχησε! Η Λίβερπουλ πάντως ήταν πιο ουσιαστική και σε τρεις φάσεις βρέθηκε μια ανάσα από το γκολ. Ωστόσο, ο Γιορίς με εξαιρετικές επεμβάσεις νίκησε Στάριτζ και Λαλάνα!

Οι Λονδρέζοι ήταν πιο ορεξάτοι στην επανάληψη, αλλά ένας υπέροχος συνδυασμός των Κόκκινων στο 51' έφερε το γκολ για τη Λίβερπουλ. Στάριτζ και Κουτίνιο έκρυψαν τη μπάλα και ο τελευταίος με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 1-0! Η Τότεναμ πάγωσε και στο 57' οι γηπεδούχοι έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία να τελειώσουν το παιχνίδι, αλλά η κεφαλιά του Στάριτζ δεν βρήκε στόχο. Ενα λεπτό αργότερα ήταν η σειρά της Τότεναμ να απαντήσει, όμως ο Σον που βρέθηκε αμαρκάριστος στην πλάτη της άμυνας δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει. Στο 63' ο Κλάιν έκανε λάθος, ο Ερικσεν γύρισε ιδανικά και ο Κέιν επιβεβαίωσε πως είναι... on fire, αφού με υπέροχη περιστροφή πέτυχε το 1-1. Ηταν το 22ο τέρμα του στο πρωτάθλημα και δείχνει πως αυτό τον... τίτλο δεν τον χάνει! Ο Οριγκί έδωσε ώθηση στους Κόκκινους με την είσοδό του, αλλά δεν είχε την ουσία, αφού στο 85' δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γιορίς.

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Κλάιν, Λόβρεν, Σακό, Μορένο, Χέντερσον, Τσαν, Μίλνερ(90+2' Άιμπ) , Λαλάνα (82' Άλεν), Κουτίνιο, Στάριτζ (72' Ορίγκι)

Τότεναμ: Γιορίς, Γουόκερ, Αλντερβάιρελντ, Βάιμερ, Ρόουζ, Ντάιερ, Ντεμπελέ, Έρικσεν, Σον (66' Σαντλί), Άλι (87' Μέισον), Κέιν

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα