Άστον Βίλα - Τσέλσι 0-4

Άστον Βίλα - Τσέλσι 0-4

bet365

Η Τσέλσι διέλυσε πολύ εύκολα με 4-0 την Άστον Βίλα και συνεχίζει να ελπίζει για έξοδο στην Ευρώπη.

Τι κι αν ο Ρεμί Γκαρντ αποτελεί παρελθόν, με τον Έρικ Μπλακ να κάθεται στον πάγκο της Βίλα; Οι «χωριάτες» απέδειξαν για ακόμη μία φορά ότι ανήκουν στην Τσάμπιονσιπ, με την Τσέλσι να φτάνει πολύ εύκολα στη νίκη με 4-0 και να συνεχίσει να βρίσκεται στο κυνήγι μίας ευρωπαϊκής θέσης. Λόφτους-Τσικ και Πάτο πέτυχαν τα παρθενικά τους γκολ για τους μπλε.

Ο ρυθμός δεν ήταν καλός στο πρώτο μέρος, με τους Λονδρέζους να έχουν την κατοχή και τους γηπεδούχους να κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο. Ο Πέδρο (11’) έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία, πριν έρθει το γκολ για τους μπλε στο 26’. Ωραίος συνδυασμός, γύρισμα του Αθπιλικουέτα από δεξιά, πλασέ του Λόφτους-Τσικ στην κίνηση και αφού η μπάλα βρήκε στον Λέσκοτ, κατέληξε στα δίχτυα του Γκούζαν για το 0-1.

Οι παίκτες του Μπλακ είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 31’ με τον Χιλ, όμως απείλησαν ελάχιστα τον Κουρτουά και στις καθυστερήσεις τα πάντα τελείωσαν. Ο Σισοκό ανέτρεψε τον Πάτο εντός περιοχής και ο Βραζιλιάνος, που είχε περάσει στη θέση του τραυματία Ρεμί νωρίτερα, σκόραρε από την άσπρη βούλα, για να σκοράρει στο ντεμπούτο του και να κάνει το 0-2!

Η κατάρρευση της Βίλα ήταν πλήρης στην επανάληψη, όπου λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα ο Πέδρο έκανε το 0-3. Ακόμη ένας πανέμορφος συνδυασμός των παικτών του Χίντινκ, με τον Όσκαρ να δίνει την ασίστ και τον Ισπανό να σκοράρει από κοντά. Φυσικά, το ματς δεν επιδέχεται κριτικής από εκείνο το σημείο και μετά, με τον Όσκαρ να κάνει το 0-4 από πλάγια, παίρνοντας το ριμπάουντ, στο 59’. Εκείνοι, μάλιστα, που πλησίασαν πιο κοντά στο γκολ μέχρι το τέλος ήταν οι φιλοξενούμενοι, με τους Λόφτους-Τσικ και Μπάμπα να χάνουν τις σημαντικότερες ευκαιρίες και το 0-4 να παραμένει.

*Το αήττητο σερί της Τσέλσι στο πρωτάθλημα έφτασε στα 15 ματς, που είναι και η καλύτερη φετινή επίδοση φέτος στην Premier League.

Άστον Βίλα (Έρικ Μπλακ): Γκούζαν, Χάτον, Ρίτσαρντς, Λέσκοτ, Σισοκό, Γουέστγουντ, Σάντσες (67' Μπακούνα), Γκουέγ (82' Λίντεν), Χιλ (66' Γκρίλις), Αγιού, Ζεστέντ

Τσέλσι (Γκους Χίντινκ): Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Ιβάνοβιτς, Μιάζγκα, Μπάμπα, Μίκελ, Φάμπρεγας, Πέδρο (74' Κλαρκ-Σέλτερ), Λόφτους-Τσικ, Κένεντι (46' Όσκαρ), Ρεμί (23' Πάτο)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα