«Κοντονή δεν κάνεις απολύτως τίποτα!»

«Κοντονή δεν κάνεις απολύτως τίποτα!»

Γιώργος Τσακίρης
«Κοντονή δεν κάνεις απολύτως τίποτα!»

bet365

Η συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τους εκπροσώπους της Original 21, το παράπονο που εξέφρασε ο Υπουργός και όσα του είπαν οι οπαδοί.

Όπως είχε γίνει γνωστό και διαβάσατε στο gazzetta.gr ο Σταύρος Κοντονής, αφού ενημερώθηκε για την παρουσία των οπαδών της ΑΕΚ στη σημερινή συνάντηση και για το περιεχόμενο του πανό που κρέμασαν από την ORIGINAL 21, αλλά και το μανιφέστο που μοίραζαν, ζήτησε να συναντηθεί μαζί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Υφυπουργός καταρχήν εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι συμπεριέλαβαν και αυτόν στους υπεύθυνους για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου στο πανό που υπήρχε, αλλά και στο κείμενο που μοιράστηκε σε όλον τον κόσμο.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί είστε εναντίον μου και με βάζετε στο ίδιο τσουβάλι με αυτούς που κατηγορείται. Επί των ημερών μου γίνεται μια προσπάθεια που δεν έχει ξαναγίνει», είπε χαρακτηριστικά ο Κοντονής, για να λάβει την εξής απάντηση:

«Αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί και να μιλάμε ειλικρινά μεταξύ μας επί της ουσίας δεν έχεις κάνει απολύτως τίποτα. Μόνο λόγια. Πώς γίνεται να υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που διώκονται στο ποδόσφαιρο; Οι ίδιοι διαιτητές και μη. Τα βάζεις μόνο με τους οπαδούς, ενώ ξέρεις ποια είναι η πραγματικότητα και πως προκαλείται η βία», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια που χρησιμοποίησαν οι δύο εκπρόσωποι της Original 21.

Μάλιστα ο Κοντονής φέρεται να συμφώνησε με τους οπαδούς σχετικά με τα πρόσωπα που διώκονται λέγοντας: «ειλικρινά ούτε εγώ μπορώ να το εξηγήσω αυτό, είναι τέτοιο το κράτος δικαίου όμως που δεν γίνεται αλλιώς, δυστυχώς. Στα περισσότερα έχετε δίκιο αλλά εγώ κάνω ότι μπορώ και μάλιστα τώρα ήρθα πάλι σε ρήξη με τους ανθρώπους της UEFA και της FIFA»...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα