Σοκάρει το ματωμένο πρόσωπο του Γκασκόιν! (pics)

Σοκάρει το ματωμένο πρόσωπο του Γκασκόιν! (pics)

bet365

Ο Πολ Γκασκόιν, ύστερα από περίπου μισό χρόνο καθαρός από το αλκοόλ, εμφανίζεται σε άθλια κατάσταση με το πρόσωπό του να είναι ματωμένο.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και δείχνουν τον Πολ Γκασκόιν να κυκλοφορεί με ματωμένο το πρόσωπό προκαλούν θλίψη σε όλους τους λάτρεις τους ποδοσφαίρου.

Ενας από τους κορυφαίους Άγγλους ποδοσφαιριστές δίνει εδώ και χρόνια τη δική του μάχη με το αλκοόλ και αυτές οι εικόνες ενισχύουν τους φόβους ότι την χάνει, ειδικά από τη στιγμή που για περίπου μισό χρόνο είχε μείνει μακριά από το αλκοόλ.

Σύμφωνα με τα όσα γράφουν στη Νησί ο «Γκάζα» σκόνταψε έξω από ένα ταξί, κρατώντας ένα μπουκάλι τζιν. Οι γείτονες ανήσυχοι κάλεσαν την αστυνομία, αλλά όταν έφτασαν οι Αρχές στο σημείο εκείνος δεν ήταν εκεί. Όμως, όταν πήγαν ξεκινήσουν έρευνες για τον εντοπισμό του εμφανίστηκε έξω από ένα άλλο ταξί να προσπαθεί να κρατήσει το παντελόνι του όντας σε τραγική κατάσταση.

Πάντως, τον έβαλαν στο περιπολικό και τον οδήγησαν στο νοσοκομείο.

Κοντινή του πηγή αναφέρει: «Ήταν πραγματικά χάλια. Φοβάμαι ότι θα μπορούσε να υπάρξει ένα πολύ τραγικό τέλος γι αυτόν».

Το περιστατικό αυτό έρχεται ύστερα από δύο εβδομάδες όπου δήλωσε περήφανος που είναι έναν χρόνο καθαρός.

Ο ίδιος είχε πει ότι ήταν σε μια θεραπεία με νιασίνη, μια βιταμίνη που του είχε δώσει την ελπίδα ότι θα τα καταφέρει, όντας στην ιδιωτική κλινική του Hertfordshire.

Ο ίδιος είχε προγραμματίσει να ξεκινήσει να στηρίζει ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, αλλά γείτονές του υποστηρίζουν ότι εδώ και εβδομάδες τα πράγματα είχαν ξεφύγει πάλι.

Κάποιος άλλος τονίζει: «Προφανώς ήθελε να καλέσει ένα ταξί, αλλά ο ταξιτζής έφυγε γιατί δεν μπορούσε να σταθεί».

Ο πρώην συμπαίκτης του Γκάρι Μάμπουτ δήλωσε: «Ήξερα ότι τα πράγματα είxαν αρχίσει να πηγαίνουν και πάλι στραβά την περασμένη εβδομάδα.

Ο Πολ είχε μια πολύ καλή περίοδο αποχής. Τον είχαμε στεγνό τους τελευταίους πέντε ή έξι μήνες. Ήταν μια από τις πιο μακρές περιόδους του».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα