Ρανιέρι: «Τίτλος; Μόνο Ευρώπη...»

Gazzetta team
Ρανιέρι: «Τίτλος; Μόνο Ευρώπη...»

bet365

Οι Ιταλοί τον πίεσαν, αλλά ο Ρανιέρι γι ακόμα μια φορά τόνισε πως η Λέστερ δεν θα πάρει την φετινή κούπα!

Γι ακόμα μια φορά ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν αποδέχθηκε τον τίτλο του φαβορί, τονίζοντας πως η Λέστερ παλεύει για την έξοδο της στην Ευρώπη «Οχι, όχι. Παλεύουμε για την έξοδό μας στην Ευρώπη. Αυτό είναι όλο» τόνισε ο Ιταλός που δεν θέλει να... φέρει κακή τύχη στην ομάδα. Μάλιστα, οι συμπατριώτες του, του έκαναν δώρο ενα κόκκινο κέρατο, το οποίο προστατεύει από αρνητική ενέργεια. Οταν τον ρώτησαν αν θα αντικαταστήσει τον Κόντε στην Εθνική Ιταλίας, ο κόουτς της Λέστερ είπε: «Εχω τρία χρόνια συμβόλαιο ακόμα στη Λέστερ. Θέλουμε να χτίσουμε κάτι». Μπορεί οι Αγγλοι να είναι αισιόδοξοι για τη Λέστερ, αλλά ο Ρανιέρι επέμεινε: «Ναι, δεν θα κερδίσουμε κάτι...».

Μπορεί να σκέφτεται την Ευρώπη ο Ρανιέρι, όμως η ομάδα του φιγουράρει στην πρώτη θέση της Premier League. Θα κατακτήσει η Λέστερ το πρωτάθλημα; Σε απόδοση 1.62 στην Magicbet η συγκεκριμένη επιλογή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα