Δεν μένει Αγγλία ο Ιτούρμπε

Δεν μένει Αγγλία ο Ιτούρμπε

bet365

Η Μπόρνμουθ δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Αργεντινού επιθετικού, τον οποίο δεν θέλει πίσω ούτε η Ρόμα, με την Πόρτο να αποτελεί πιθανό «δανεικό» προορισμό του.

Τον Γενάρη, η Μπόρνμουθ είπε να κάνει την κίνηση της με τον Χουάν Ιτούρμπε, αλλά τελικά δεν πρόκειται να τον αγοράσει. Ο Αργεντινός επιθετικός βρέθηκε στους νεοφώτιστους δανεικός με οψιόν αγοράς στα 22 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, δεν τα έχει πάει καθόλου καλά και έπειτα από μόλις 56 αγωνιστικά λεπτά, είναι ξεκάθαρο πως αυτά τα χρήματα δεν θα πληρωθούν στη Ρόμα.

Μόνο που ούτε οι Τζαλορόσι τον θέλουν πίσω, καθώς κλαίνε τα 22 εκατ. που εκείνοι έδωσαν στην Ελλάς Βερόνα το καλοκαίρι του 2014. Που θα πάει λοιπόν ο 22χρονος επιθετικός. Στην Ιταλία πιστεύουν ότι θα καταλήξει στην Πόρτο, αλλά αρχικά με τη μορφή δανεισμού. Εκεί είχε παίξει και την διετία 2011-'13, με το «Ντραγκάο» να αποτελεί τον αρχικό προορισμό του στην Ευρώπη.

Πριν τα φιλικά των εθνικών ομάδων, η Σκωτία παίρνει για λίγο την σκυτάλη.Παίξε ένα στοίχημα στη μονομαχία Σεντ Μίρεν - Ρέιθ Ρόβερς και αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου. Κάνε κατάθεση τώρα και μέσω Paysafe!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα