Πελεγκρίνι: «Χάσαμε τρεις πολύτιμους βαθμούς»

Πελεγκρίνι: «Χάσαμε τρεις πολύτιμους βαθμούς»

Gazzetta team
Πελεγκρίνι: «Χάσαμε τρεις πολύτιμους βαθμούς»

bet365

Η Σίτι γνώρισε την ήττα από τη Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι του Μάντσεστερ και ο Πελεγκρίνι εμφανίστηκε εκνευρισμένος από την τελική έκβαση της αναμέτρησης, τονίζοντας πως οι «Πολίτες» ήταν η ομάδα που κυνήγησε τη νίκη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

«Θα μιλήσω μόνο για το παιχνίδι. Τίποτα άλλο», ανέφερε αρχικά ο Χιλιανός, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα σχολιάσει ερωτήσεις σε σχέση με τον μέλλον του και την άφιξη του Γκουαρδιόλα στους «Πολίτες» και συνέχισε:

«Ήμασταν η ομάδα που κυνήγησε τη νίκη σε όλο το παιχνίδι. Παλέψαμε για 95 λεπτά, όμως χάσαμε τις ευκαιρίες μας και από ένα λάθος μας δεχτήκαμε και το γκολ. Προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Χάσαμε τρεις καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο πριν δεχτούμε το γκολ. Ίσως η αντίδραση μας στα πρώτα λεπτά της συνέχειας να μην ήταν αυτή που έπρεπε, όμως στο δεύτερο μέρος είχαμε καλή απόδοση και το μόνο που μας έλειψε ήταν το γκολ»

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Χάσαμε τρεις πολύτιμους βαθμούς, καθώς και ο αντίπαλος παλεύει για μια θέση στο Champions League, όμως δεν τα παρατάμε. Είμαστε ακόμα τέταρτοι και όλες οι ομάδες βρίσκονται ακόμα στο παιχνίδι και προσπαθούν να φτάσουν η μία την άλλη»

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα