Το ματς της χρονιάς!

Θοδωρής Βασίλης
Το ματς της χρονιάς!

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Πανιώνιο στους Ζωσιμάδες, με... φόντο μια θέση στην πεντάδα.

Με την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανιώνιο πέφτει η αυλαία της 27ης αγωνιστικής. Μετά τα τελευταία αποτελέσματα, οι δύο ομάδες παίζουν με... φόντο μία θέση στην πεντάδα, καθώς με νίκη ο «Άγιαξ» θα πλησιάσει στους τρεις τους «κυανέρυθρους», ενώ θα βάλει στο... κόλπο και τους Πλατανιά, Παναιτωλικό.

Καρανίκας αντί Στρούνα

Ιδιαίτερα προβλήματα δεν αντιμετωπίζουν οι προπονητές των δύο ομάδων, με τον Γιάννη Πετράκη να μην υπολογίζει στον διεθνή Στρούνα, ο οποίος τη Δευτέρα (21/3) θα ενσωματωθεί στην Εθνική Σλοβενίας. Έτσι, θα αποτελέσει τη μοναδική αλλαγή του τεχνικού των Ηπειρωτών στο 3-5-2, το οποίο έχει φέρει θετικά αποτελέσματα στην ομάδα του, με τον Καρανίκα να παίρνει τη θέση του.

Συγκεκριμένα, ο Περιστερίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Τζημόπουλο, Μπέριο, Μιχαήλ να αποτελούν την τριάδα της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή δεξιά ο Καρανίκας, αριστερά ο Ναδάλες, στα χαφ οι Λίλα, Τσουκαλάς και μπροστά τους ο Ακόστα. Επιθετικό δίδυμο οι Μανιάς, Ίλιτς.

Ίδια... συνταγή

«Πονοκέφαλοι» δεν υπάρχουν ούτε για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, που δε θα αλλάξει κάτι στο αρχικό σχήμα και στο 4-2-3-1. Αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, ο Διούδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Βαλεντίνος Βλάχος δεξιά στην άμυνα, ο Τασουλής αριστερά και οι Ρισβάνης, Οικονόμου στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Σιώπης, Κόρμπος και μπροστά τους δεξιά ο Καραμάνος, αριστερά ο Μασούρας και επιτελικός ο Μπακασέτας. Στην κορυφή της επίθεσης ο Ανσαριφάρντ.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα (9ος, 34 β.) - Πανιώνιος (5ος, 40 β.): Δευτέρα 21/3 19:30, Novasports 1

ΠΑΣ Γιάννινα (3-5-2): Περιστερίδης - Τζημόπουλος, Μπέριος, Μιχαήλ - Στρούνα, Λίλα, Ακόστα, Τσουκαλάς, Ναδάλες - Μανιάς, Ίλιτς.

Αποστολή: Πασχαλάκης, Γιάκος, Σκόνδρας, Ηλιάδης, Κοζορώνης, Κούτρης, Γαρουφαλιάς.

Απόντες: Στρούνα (διεθνής).

Πανιώνιος (4-2-3-1): Διούδης - Β. Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής - Σιώπης, Κόρμπος - Καραμάνος, Μπακασέτας, Μασούρας - Ανσαριφάρντ.

Αποστολή: Παπαδόπουλος, Πατσατζόγλου, Αργυρόπουλος, Τζανδάρης, Μπλέτσας, Καθάριος, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκης, Μπαργκάν.

Απόντες: Ποζατζίδης, Κ. Βλάχος, Γιαννιώτης.

Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο «Οι Ζωσιμάδες»

Διαιτητής: Τζήλος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα