Νιούκαστλ - Σάντερλαντ 1-1

Gazzetta team
Νιούκαστλ - Σάντερλαντ 1-1

bet365

Σε ένα μεγάλο ντέρμπι, Νιούκαστλ και Σάντερλαντ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, παραμένοντας έτσι κάτω από την επικίνδυνη ζώνη! Ο Μίτροβιτς έσπασε την... κατάρα των έξι διαδοχικών ηττών από τις Μαυρόγατες.

Ενα ντέρμπι με τα όλα του στο Σεντ Τζέιμς Παρκ, γκολ, φάσεις, πάθος, αλλά χωρίς νικητή! Νιούκαστλ και Σάντερλαντ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 παραμένοντας έτσι κάτω από την επικίνδυνη ζώνη! Οι Καρακάξες βρέθηκαν κοντά στην έβδομη διαδοχική ήττα από τις Μαυρόγατες, αλλά ο Μίτροβιτς κατάφερε να... σώσει την παρτίδα. Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε το γεγονός που θέλει τον φιλοξενούμενο που σκοράρει πρώτος να μη χάνει σε αυτά τα ντέρμπι! Τι άλλο θα μείνει από τη ματσάρα του Σεντ Τζέιμς Παρκ; Η αντίδραση του Μίτροβιτς στον τραυματισμό του στο 90', με τον Σέρβο να πιέζει να συνεχίσει και τον Μπενίτεθ να τον κρατά με τα χίλια ζόρια στον πάγκο!

Ρυθμός με το... καλημέρα στο ματς και τους φιλοξενούμενους στο 3' να χάνουν μεγάλη ευκαιρία, όμως το γύρισμα του Ντεφόε δεν βρήκε στόχο. Η Νιούκαστλ απάντησε πέντε λεπτά αργότερα, όταν από τη σέντρα του Τάουνσεντ ο Μίτροβιτς δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά! Γρήγορο παιχνίδι, με τις ομάδες να δείχνουν διάθεση να ρισκάρουν. Η Σάντερλαντ είχε ακόμα δυο φάσεις μέχρι το 20'! Στο 9' την κεφαλιά του Ρόντγουελ έδιωξε ωραία ο Ελιοτ, ενώ στο 19' ο Ντεφόε δεν μπόρεσε από κοντά να πετύχει το γκολ! Η Νιούκαστλ δεν μπορούσε να αντιδράσει και στο 44' υπέστη το σοκ! Φάση διαρκείας στην εστία των γηπεδούχων, ο Ελιοτ νίκησε τον Μπορίνι, όχι όμως και τον Ντεφόε που με δυνατό αριστερό σουτ πέτυχε το 1-0!

Η Νιούκαστλ μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 53' είχε τη μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα. Ωστόσο, το πλασέ του Πέρεθ έσωσε στη γραμμή ο Μ' Βιλά! Ωστόσο, η άμυνα των γηπεδούχων είχε πολλά προβλήματα, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν δυο καλές ευκαιρίες. Η προσπάθεια του Μπορίνι κατέληξε άουτ, ενώ τη σουτάρα του Φαν Ανολτ έδιωξε εντυπωσιακά ο Ελιοτ. Ο γκολκίπερ της Νιούκαστλ κράτησε την ομάδα του στο κόλπο, ο Μπενίτεθ ρίσκαρε με Ανίτε, Σισέ και δικαιώθηκε, αφού στο 84' ο Μίτροβιτς διαμόρφωσε το 1-1 με κεφαλιά! Ηταν το πρώτο γκολ της Νιούκαστλ απέναντι στη Σάντερλαντ έπειτα από 476 λεπτά.

Νιούκαστλ: Έλιοτ, Γιάνμαατ (71' Ανίτα), Μπεμπά, Λάσκελς, Κόλμπακ (62' Ντε Γιόνγκ), Σέλβεϊ, Βαϊνάλντουμ, Τάουνσεντ (76' Σισέ), Πέρεθ, Σισοκό, Μίτροβιτς

Σάντερλαντ: Μανόνε, Γέντλιν, Κονέ, Καμπούλ (73' Ο'Σέι), Φαν Άνολτ, Κίρχοφ (84' Κάτερμολ), Μπορίνι, Εμβιλά, Ρόντγουελ, Καζρί (75' Εντόι), Ντεφό

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα