Ρανιέρι: «Κοντά στο... Champions League»

Gazzetta team
Ρανιέρι: «Κοντά στο... Champions League»

bet365

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι παραμένει προσγειωμένος παρά το μεγάλο διπλό της Λέστερ και το +8 από τους ανταγωνιστές! Ο Ιταλός τονίζει πως η ομάδα του πλησιάζει το... Champions League!

Μπορεί οι φίλαθλοι της Λέστερ να τραγουδούσαν για τον... τίτλο που έρχεται, κάτι όμως που δεν θέλει να το συζητήσει ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Ο Ιταλός τεχνικός παραδέχθηκε μόνο πως η ομάδα του είναι κοντά στην εξασφάλιση εισιτηρίου για το... Champions League!

«Είναι ωραίο που είμαστε στην κορυφή με οκτώ βαθμούς διαφορά από τον 2ο. Οι φίλαθλοί μας λένε ένα πολύ ωραίο σύνθημα γι' αυτό, αλλά πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι γιατί η Premier League είναι η ίδια σε κάθε ματς. Δεν ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί..Πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε γιατί το Champions League είναι πολύ κοντά μας. Ίσως στα επόμενα δύο παιχνίδια να μπορώ να πω κάτι παραπάνω...» και πρόσθεσε: «Αυτό που είναι σημαντικό τη δεδομένη στιγμή είναι η συγκέντρωση. Θεωρώ ότι είμαστε κοντά στο Champions League και είναι ένα σπουδαίο κατόρθωμα το οποίο πρέπει να γίνει βήμα-βήμα. Δεν ονειρεύομαι τον τίτλο, κοιτάζω ξεχωριστά σε κάθε αγωνιστική τι κάνουν οι ανταγωνιστές μας».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα