Κρίσταλ Πάλας - Λέστερ 0-1

Gazzetta team
Κρίσταλ Πάλας - Λέστερ 0-1

bet365

Αυτό ήταν διπλό για τίτλο! Ο Μαχρέζ οδήγησε τη Λέστερ στη νίκη 1-0 κόντρα στην Πάλας και βρέθηκε στο +8 από την Τότεναμ! Χωρίς νικητή το ντέρμπι στο Λονδίνο.

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγαλύτερο... θαύμα της Premier League άρχισε! Η Λέστερ πέρασε και από το Λονδίνο, επικράτησε 1-0 της Κρίσταλ Πάλας και επτά στροφές πριν το τέλος βρίσκεται στο +8 από την Τότεναμ (παίζει αύριο με Μπόρνμουθ εντός έδρας). Πρωταγωνιστής ο Ριγιάντ Μαχρέζ, σύμμαχος η τύχη, μιας και οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στις καθυστερήσεις!

Οι Αλεπούδες μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, πίεσαν και έβαλαν δύσκολα στους γηπεδούχους! Μάλιστα, στο 10' είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία, όταν από τη σέντρα του Οκαζάκι ο Μαχρέζ δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν το πάνω χέρι και ο Αλγερινός έχασε ακόμα μια φάση, αυτή τη φορά στο 22'. Ο Ντρινκγουότερ τον τροφοδότησε με βαθιά μπαλιά, όμως νικητής στη μονομαχία ήταν ο Χένεσι! Η Πάλας αντέδρασε μετά το 25', ανέβασε ρυθμό και στο 31' ο Ζαχά... κατάφερε να χάσει μια τεράστια ευκαιρία! Οι γηπεδούχοι το... πλήρωσαν, αφού στο 34' η Λέστερ άνοιξε το σκορ! Ο Βάρντι έκανε την 14η του ασίστ από το ντεμπούτο του στην Premier League και ο Μαχρέζ πέτυχε το 16ο γκολ στη σεζόν! Μάλιστα, ο Αλγερινός έχει συμμετοχή σε 27 φετινά τέρματα της Λέστερ, κάτι που δεν έχει πετύχει κανείς άλλος στην Premier League! H Πάλας προσπάθησε να απαντήσει, αλλά ο Μπολάσι δεν νίκησε τον Σμάιχελ! Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι στην επανάληψη, θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, αλλά Οκαζάκι και Φουχς δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Η τύχη ήταν σύμμαχος της Λέστερ, αφού στις καθυστερήσεις το σου του Ντιλέινι βρήκε το δοκάρι του Σμάιχελ! Η Κρίσταλ Πάλας δεν έχει νίκη στα 13 τελευταία ματς και σίγουρα δεν έχει ξεμπερδέψει με το θέμα της παραμονής!

Παίξε ένα στοίχημα στον αγώνα Λυών - Ναντ και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Λακαζέτ ανοίξει το σκορ, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Chelsea v West Ham United - Barclays Premier League

Η Τσέλσι σώζει το Μάντσεστερ

Η Γουέστ Χαμ πάει να κάνει την έκπληξη και να μπει σφήνα στις ομάδες του Μάντσεστερ, διεκδικώντας ακόμα και την τετράδα. Λίγο ήθελε να βρεθεί εκεί, καθώς προηγήθηκε δύο φορές στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Ωστόσο, ο Φάμπρεγας ισοφάρισε και στις δύο περιπτώσεις, στήνοντας τη μοιρασιά (2-2) και δίνοντας το βαθμό στην Τσέλσι. Τα Σφυριά ήταν καλύτερα και άξιζαν το «τρίποντο». Ο Λαντσίνι με τρομερό μακρινό πλασέ στο παράθυρο (17') τους έδωσε προβάδισμα, αλλά ο Σεσκ με υπέροχο απ' ευθείας φάουλ (45'+3') έφερε το ματς στα ίσα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρουν και βρήκαν το γκολ με το σουτ του Κάρολ (61') από την 5η ασίστ του Παγιέ μέσα στο 2016. Ωστόσο, αντί να γίνει το 1-3 σε διαδοχικές φάσεις, η Τσέλσι πήρε ένα αμφιλεγόμενο πέναλτι στο 88'. Ο Λόφτους-Τσικ έπεσε στην περιοχή (μάλλον δεν του κάνει κάτι ο Αντόνιο) και ο Σεσκ από την άσπρη βούλα έβαλε δύο γκολ σε ένα ματς της Premier League για πρώτη φορά από το 2008. Ετσι η Γουέστ Χαμ βρέθηκε στο -1 από τη Σίτι (51 αντί 50) και στο +3 από τη Γιουνάιτεντ, με τις δύο του Μάντσεστερ όμως να έχουν ματς λιγότερο. Δηλαδή το μεταξύ τους κυριακάτικο ντέρμπι.

West Bromwich Albion v Norwich City - Premier League

Mεγάλη ανάσα για Νόριτς

Τεράστιο διπλό δεν πέτυχε μόνο η Λέστερ... Η Νόριτς πέρασε από την έδρα της Γουέστ Μπρομ, επικράτησε 1-0 και βρέθηκε εκτός επικίνδυνης ζώνης έπειτα από δυόμισι μήνες! Τέσσερις βαθμοί στα δυο τελευταία ματς και τα «Καναρίνια» αναπνέουν! Πολύ κακό το α' μέρος, με τς δυο ομάδες να μη ρισκάρουν, να κάνουν πολλά λάθη και να μη δημιουργούν... ίχνος φάσης! Η πρώτη καλή φάση έφερε και το γκολ, αφού στο 50', το σουτ του Μπρέιντι δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Φόστερ. Η Γουέστ Μπρομ ήταν... ανύπαρκτη επιθετικά, πίεσε στο τελευταίο τέταρτο, αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο εκτός μια χαμένη ευκαιρία του Μπεραχίνο!

Watford v Stoke City - Barclays Premier League

Βλέπει πεντάδα η Στόουκ!

Και η Στόουκ ελπίζει για πεντάδα! Αθόρυβη, αλλά αποτελεσματική, η ομάδα του Χιούζ επικράτησε 2-1 της Γουότφορντ εκτός έδρας και βρέθηκε στο -4 από τη Γουέστ Χαμ! Οι γηπεδούχοι έμειναν στη μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου και όταν αποφάσισαν να αντιδράσουν ήταν αργά! Δυνατό ξεκίνημα για τη Στόουκ, η οποία στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης πήρε προβάδισμα! Από ασίστ του Μπάρντσλεϊ, ο Γουόλτερς κατάφερε να πετύχει το 1-0! Οι φιλοξενούμενοι είχαν κι άλλες φάσεις, όμως Αφελάι και Χοσελού δεν βρήκαν στόχο. Στο 32' ο Αρναούτοβιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Δυνατό ξεκίνημα για τους Πότερς και στο 51' ο Χοσελού πέτυχε το 2-0! Η Γουότφορντ ανέβασε ρυθμό μετά το 70', ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 86' με τον Ντίνι!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα