Εβερτον – Αρσεναλ 0-2

Εβερτον – Αρσεναλ 0-2

bet365

Οι Gunners πέρασαν εύκολα (0-2) από την Εβερτον, πήραν «τρίποντο» έπειτα από τρεις αγωνιστικές και πήγαν στο -8 από την κορυφή, ελπίζοντας σε γκέλα της Λέστερ.

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο Κοσιελνί χάριζε στην Αρσεναλ τη νίκη επί της Εβερτον και την έστελνε στην κορυφή. Τώρα και πάλι με αφετηρία το ματς με τα Ζαχαρωτά, οι Gunners ονειρεύονται να επιστρέψουν στη διεκδίκηση του τίτλου. Αφού αποκλείστηκαν από το Κύπελλο, το Champions League και είχαν μείνει χωρίς «τρίποντο» για τρεις αγωνιστικές, επέστρεψαν στις επιτυχίες. Το 2-0 στο «Γκούντισον Παρκ» ήρθε πολύ εύκολα, καθώς οι γηπεδούχοι δεν μπήκαν ποτέ στο γήπεδο και οι Λονδρέζοι διαχειρίστηκαν άριστα τον αγώνα.

Αλέξις Σάντσες και Οζίλ (7’) έκρυψαν το τόπι, παίζοντας το 1-2 και ο Χιλιανός έκανε την κάθετη στον Γουέλμπεκ που πέρασε τον Ρόμπλες και το έβαλε μόνος του. Η Εβερτον δεν έβγαλε την παραμικρή αντίδραση και στο 42’ δέχτηκε και δεύτερο. Ο Ιβόμπι βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε κάτω από τα πόδια του Ρόμπλες. Στην πρώτη φορά του ως βασικός δηλαδή στο πρωτάθλημα έβαλε και το πρώτο γκολ του ever.

Παίξε ένα στοίχημα στον αγώνα Λυών - Ναντ και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Λακαζέτ ανοίξει το σκορ, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Η μοναδική καλή στιγμή των γηπεδούχων ήταν μία κεφαλιά του Γιαγκέλκα (69’) από κόρνερ, με την άμυνα της Αρσεναλ να έχει κλειδώσει και να μην επιτρέπει να της κάνουν φάσεις. Μέχρι το φινάλε οι Λονδρέζοι απλά περίμεναν πίσω, δίχως όμως να απειλούνται και έτσι πανηγύρισαν την μόλις δεύτερη νίκη τους σε εννέα ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Πλέον ελπίζουν σε γκέλες της Λέστερ και σερί νίκες δικές τους, ώστε να καλύψουν το -8 από την κορυφή. Οσο για την αδιάφορη βαθμολογικά Εβερτον, εκείνη γνώρισε την όγδοη φετινή ήττα στο γήπεδο της (σ.σ.: εκτός έχει μόνο μία) και κόντρα στην Αρσεναλ παρέμεινε με μία επιτυχία στις τελευταίες 18 μεταξύ τους αναμετρήσεις...

Εβερτον (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Ρόμπλες, Γιαγκέλκα, Φούνες-Μόρι, Μπέινς, Κόλεμαν, Μπέσιτς (46' Στόουνς), ΜακΚάρθι, Κλέβερλι, Λένον, Μπάρκλεϊ (73΄Ντεουλοφέου), Λουκάκου

Αρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Οσπίνα, Γκάμπριελ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Μπεγιερίν, Κοκλέν, Ελνενί, Ιβόμπι (86' Τσέιμπερς), Οζίλ (75’ Γκιμπς), Αλέξις Σάντσες, Γουέλμπεκ (75’ Ζιρού).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα