Κωνσταντινέας υπέρ Κοντονή και κατά ΕΠΟ!

Gazzetta team
Κωνσταντινέας υπέρ Κοντονή και κατά ΕΠΟ!

bet365

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας απάντησε με σκληρά λόγια στην ΕΠΟ σχετικά με τις αντιδράσεις της για το νέο νομοσχέδιο, παίρνοντας το πλευρό του Σταύρου Κοντονή.

Το gazzetta.gr σας έχει ενημερώσει αναλυτικά για τα τρία σημεία που στέκεται η ΕΠΟ σχετικά με το νομοσχέδιο Κοντονή. Οι νομικοί της Ομοσπονδίας λοιπόν φρόντισαν να... προειδοποιήσουν τον Κοντονή στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων για νέες κυρώσεις από την UEFA και του FIFA, τονίζοντας ότι η διάταξη για την αναγνώριση των αποφοίτων ΤΕΦΑΑ ως προπονητές, ένα θέμα που είχε θίξει το gazzetta.gr, προσκρούει στην αρχή της ανεξαρτησίας του ποδοσφαίρου.

Ο Κοντονής έδωσε ως ιδέα τη σύσταση σχολής που θα απευθύνεται σε μη πτυχιούχους, προκειμένου να μην φτάσει το θέμα στις διεθνείς Ομοσπονδίες και ο Κωνσταντινέας πήρε το μέρος του, κατηγορώντας την ΕΠΟ για επιλεκτικό εναρμονισμό με UEFA και FIFA και τονίζοντας: «Ό,τι θέλετε κάνετε σε όλα. Στον ηθικό κώδικα γιατί δεν είστε εναρμονισμένοι; Οι μισοί από εσάς ανεβοκατεβαίνετε τα σκαλιά της Ευελπίδων. Γιατί δεν τους διώχνετε αυτούς; Όσο για τους προπονητές, δεν θα έρχεστε εσείς με τη σχολή του Μπατάκη και με 500 ευρώ, να ακυρώνετε αυτούς που έχουν φάει τα χρόνια τους στα πανεπιστήμια», είπε χαρακτηριστικά.

 

Τελευταία Νέα