Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ 1-1

Gazzetta team
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ 1-1

bet365

O Μαρσιάλ με γκολ στο 83' έσωσε την παρτίδα για τη Γιουνάιτεντ και το 1-1 με τη Γουέστ Χαμ στέλνει το ματς σε επαναληπτικό! Γκολάρα ο Παγιέ.

Το 16ο γκολ του Μαρσιάλ στη σεζόν -μόνο ο Ρούνεϊ περισσότερα (18) - έδωσε το φιλί ζωής στη Γιουνάιτεντ, αφού το 1-1 με τη Γουέστ Χαμ φέρνει τον επαναληπτικό στο Λονδίνο. Τα Σφυριά ήταν καλύτερα, προηγήθηκαν με ένα απίθανο γκολ του Παγιέ, αλλά μια στιγμή αδράνειας τους στέρησε την ευκαιρία να βρεθούν στο... Γουέμπλεϊ από το απόγευμα της Κυριακής.

Ρυθμός με το... καλημέρα στο ματς, με τη Γουέστ Χαμ να εμφανίζεται πιο απειλητική και στο 7' να στέλνει απειλητικό μήνυμα. Ο Κάρολ έβγαλε τον Εμενίκε σε θέση βολής, αλλά το τελείωμά του ήταν τραγικό. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τρόπο να βγαίνουν στην επίθεση, αλλά ο Κάρολ σε δυο περιπτώσεις νικήθηκε από τον Ντε Χέα. Η Γιουνάιτεντ πήρε τα πάνω της μετά το τέταρτο, ωστόσο ποτέ δεν κάλυψε τα κενά στα μετόπισθεν και λίγο έλειψε να το... πληρώσει. Στο 19' ο Εμενίκε βρέθηκε φάτσα με το τέρμα, αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να τη στείλει στα δίχτυα! Η πρώτη φάση της Μάντσεστερ ήρθε στο 20' αλλά το σουτ του Ερέρα κατέληξε άουτ. Η Γιουνάιτεντ ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Παγιέ, ωστόσο η μπάλα είχε βρει πρώτα το πόδι του. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν και αποβολή του τελευταίου (δεύτερη κίτρινη), όταν έπεσε... θεαματικά στο έδαφος ζητώντας πέναλτι!

Ο Παγιέ έμεινε στο ματς και... τιμώρησε τη Μάντσεστερ! Στο 68' με απίθανη εκτέλεση φάουλ πέτυχε ένα από τα καλύτερα γκολ της χρονιάς, δίνοντας προβάδισμα στα Σφυριά! Μέμφις και Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ μπήκαν στο ματς, έδωσαν ώθηση στη Γιουνάιτεντ και η πίεση έφερε την ισοφάριση. Ο Ερέρα έκανε το γέμισμα, ο Σακό δεν έδιωξε ποτέ κι απο κοντά ο Μαρσιάλ έσωσε την παρτίδα!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα