Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της Super League

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της Super League

bet365

Μέρα ντέρμπι, μέρα «αιωνίων» και φυσικά όλα τα φώτα πέφτουν πάνω στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό. Ποιος δεν θα μπορεί να κοιτάξει, όμως, το Ατρόμητος-Αστέρας ή Ηρακλή; Η... ουρά για την 6η θέση έχει πάρει «φωτιά»!

Η 26η αγωνιστική συνεχίζεται με το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός να «κλέβει την παράσταση». Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτή η αναμέτρηση που μαγνητίζει το ενδιαφέρον.

To σημερινό πρόγραμμα ανοίγει με την άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες το μόνο που θέλουν είναι η νίκη ώστε να διατηρηθούν στην 6η θέση και να συνεχίσουν την προσπάθειά τους σε μια δύσκολη χρονιά για την είσοδό τους στα πλέι οφ.

O Τραϊανός Δέλλας δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποια σοβαρή απουσία, αφού οι Θεοδωράκης, Κούρος, Θεολόγους, Νάτσος και Έμποου δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Δέλλα.

Ετσι στο 4-2-3-1 του, ο Μπάρκας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Φυτανίδης και Λαζαρίδης στο κέντρο της άμυνας, ενώ στις πτέρυγες θα είναι ο Μπίτολο στα αριστερά και ο Κιβρακίδης στα δεξιά. Αμυντικός μέσος θα είναι ο Κεϊτά που επιστρέφει μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό που ήταν τιμωρημένος, ενώ λίγο πιο μπροστά του θα είναι ο Ουσέρο. Ο Μπρίτο θα είναι δεκάρι, ενώ δεξιά θα ξεκινήσει ο Ματέι και αριστερά ο Σουμπίνιο, με τον Λε Ταλέκ να είναι ο μοναδικός προωθημένος επιθετικός.

Από την άλλη, ο Χάβος δεν αναμένεται να προβεί σε αλλαγές σε σχέση με την 11άδα που είδαμε κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Μπαντής θα είναι κάτω από τα δοκάρια και οι Λούι-Γιαννούλης δεξιά και αριστερά στην άμυνα. Σανκαρέ και Ζησόπουλος θα είναι το κεντρικό δίδυμο, ενώ οι Κουρμπέλης και Ιγκλέσιας θα βρίσκονται στο κέντρο με τον Μπερτόγλιο να είναι πίσω από τον Ιωαννίδη. Όσον αφορά στα φτερά, Νίκο Φερνάντες και Δημούτσο είδαμε στο προηγούμενο ματς, αλλά εδώ δεν αποκλείεται να έχουμε επιστροφή του Μάσα στο βασικό σχήμα αντί του Δημούτσου.


Στις 17:15, ο Ηρακλής φιλοξενεί τη Βέροια σε ένα ματς όπου με νίκη, ο «γηραιός» φτάνει στους 33 βαθμούς και θα έχει μαθηματικές ελπίδες για τα πλέι οφ. Από την άλλη, η ομάδα της Ημαθίας δεν έχει ελπίδες για κάτι παραπάνω πέρα από την άνετη σωτηρία.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος σε σχηματισμό 4-2-3-1 θα χρησιμοποιήσει τους Χουάντερσον κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα δεξιά θα είναι ο Σαραμαντάς, αριστερά ο Μπουκουβάλας και στο κέντρο της άμυνας οι Ζιαμπάρης και Στάμου. Αμυντικά χαφ οι Κυριακίδης και Ιντζόγλου. Ο Περόνε στο δεξιό άκρο της μεσαίας γραμμής με το Μοντέιρο στο αριστερό άκρο. Επιτελικός μέσος θα είναι ο Λεοζίνιο και στην κορυφή της επίθεσης ο Βέλλιος.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, αναμένεται να ξεκινήσει με τον Καντιμοίρη να παίρνει θέση κάτω από τα γκολπόστ, τον Μαλόν να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, τον Γιαννούλη το αριστερό και τους Ραούλ Μπράβο, Πούγγουρα να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στα χαφ οι Άρτσε, Σιόντης και μπροστά τους δεξιά ο Γιουσούφ, αριστερά ο Μαγέφσκι και δεκάρι ο Ανάκογλου. Μοναδικός προωθημένος στο 4-2-3-1 του Ελευθερόπουλου ο Ναζλίδης.


Την ίδια ώρα, ο Λεβαδειακός φιλοξενεί τον Πλατανιά. Οι Βοιωτοί με νίκη θα έχουν την ευκαιρία να αφήσουν πίσω τους τον Αστέρα Τρίπολης (ανάλογα τι θα έχουν κάνει στο Περιστέρι).

Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να παρατάξει την εξής σύνθεση: Τσιντώτας - Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Μεντί και Μανωλάς - Μαχαμάτ και Γιάχιτς - Ατζαγκούν, Γιακουμάκης και Μπεν - Μάντζιος.

Στο σχήμα του Γιώργου Παράσχου φαίνεται να έχουν θέση οι: Σωτηρίου - Αποστολόπουλος, Μπανανά, Σελίν και Βάντερσον - Μουνάφο και Στανισάβλιεβιτς - Μενδρινός, Μιλούνοβιτς και Ντίνας - Ανγκούλο.


Κερασάκι στην... τούρτα το ντέρμπι «αιωνίων». Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο πρώτο και (ανάλογα τι θα γίνει με το Κύπελλο) μοναδικό μεταξύ τους ντέρμπι μέσα στην χρονιά.

Ο Μάρκο Σίλβα αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του σε 4-2-3-1 με τους: Ρομπέρτο - Σαλίνο, Μποτία, Ντα Κόστα, Μαζουάκου - Καμπιάσο και Μιλιβόγιεβιτς - Φορτούνης, Φουστέρ και Πάρντο - Ιντέγιε.

Από την άλλη, ο Αντρέα Στραματσόνι, σκέφτεται να ξεκινήσει με την εξής 11άδα: Στιλ - Μέστο, Μολέδο, Ταυλαρίδης και Πράνιτς - Κουτρουμπής και Ζέκα - Βιγιαφάνιες, Καλτσάς και Αμπέντ - Μπεργκ.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 12/3

Πανιώνιος-Skoda Ξάνθη 3-0
Καλλονή-ΠΑΣ Γιάννινα 0-2
Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-3

13/3

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης (15:00)
Ηρακλής-Βέροια (17:15)
Λεβαδειακός-Πλατανιάς (17:15)
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (19:30)

14/3

ΑΕΚ-Πανθρακικός (19:30)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα