Νόριτς - Μάντσεστερ Σίτι 0-0

Νόριτς - Μάντσεστερ Σίτι 0-0

bet365

Κόντρα σε μια Νόριτς με τραγική φόρμα και πολλές απουσίες, η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε στο 0-0 στο Carrow Road και δεν μπορεί να μιλά για τίτλο στην Premier League.

Η Νόριτς είχε έναν βαθμό στα τελευταία 9 παιχνίδια, σερί που είναι το χειρότερο της ιστορίας της από το 1964, σε ολόκληρο το πρωτάθλημα είχε κρατήσει μόλις 3 φορές την εστία της ανέπαφη ενώ είχε και σημαντικές απουσίες. Κι όμως, η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν κατάφερε να περάσει από την έδρα της, ήταν απογοητευτική και 9 αγωνιστικές πριν το τέλος βρίσκεται 9 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο, Λέστερ. Το δοκάρι της Νόριτς ήταν η καλύτερη φάση του αγώνα, μόνο ο Αγουέρο το πάλεψε από την κακή και χωρίς ιδέες, Σίτι.

Από νωρίς μπήκε δυνατά στο ματς η Σίτι και παίζοντας στο μισό γήπεδο φάνηκε σαν να θέλει να πιάσει από την λαιμό την Νόριτς. Στο 15’ ο Ράντι έβγαλε το φάουλ του Αγουέρο, με τους γηπεδούχου να έχουν πολλούς παίκτες πίσω από την μπάλα και να επιτρέπουν στην αντίπαλό τους να έχει άνετη κυκλοφορία. Στο 19’ το σουτ του Κουν δεν ήταν καλό, στο 21’ ο Κλισί έχασε κοντρόλ και ευκαιρία και στο 29’ ξανά ο Αγουέρο έκανε το διαγώνιο δυνατό σουτ αλλά ο Ράντι απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο τελευταίο 10λεπτο του πρώτου μέρους η Νόριτς πήρε μέτρα. Στο 39’ είχε την καλύτερη ευκαιρία στο ματς, όταν το αριστερό βολέ του Μπάμφορντ εκτός περιοχής πήγε στη συμβολή της εστίας του Χαρτ και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων στο σουτ του Τζάρβις η μπάλα κόντραρε και πήγε λίγο έξω από το παραθυράκι.

Στην επανάληψη τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα για τους CItizens. Φάση δεν γινόταν με τίποτα και ο Πελεγκρίνι αναγκάστηκε να βγάλει στο 58’ τον εξαφανισμένο Μπονί και να βάλει τον Στέρλινγκ. Η Σίτι είχε ξανά την κατοχή και γύριζε την μπάλα με υπομονή όμως δεν μπορούσε να βρει χώρο ούτε την ατομική ενέργεια που θα ξεκλείδωνε την άμυνα της Νόριτς. Στο 65’ το φάουλ του Σίλβα πήγε στο τείχος και στο 70’ ο Ισπανός δεν μπόρεσε να βάλει τα φάλτσα που ήθελε στην μπάλα. Πέρα από μια φάση με τον Αγουέρο που καθυστέρησε και δεν εκτέλεσε ποτέ, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν άλλη μεγάλη ευκαιρία στο ματς, κάτι που είχαν οι παίκτες του Νιλ. Στο 85’ ύστερα από κόντρα ο Μποκανό πήρε και έδωσε στον αμαρκάριστο στο όριο της περιοχής Ντόρανς αλλά το σουτ του ήταν απογοητευτικό, με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος…

Νόριτς (Αλεξ Νιλ): Ράντι, Ολσον, Κλόζε, Μπένετ, Μάρτιν, Χόουσον, Ο’ Νιλ, Ρέντμοντ (44’ Ντόρανς), Τζάρβις, Χούλαχαν (67’ Μποκανί), Μπάμφορντ (67’ Ζερόμ).

Μάντσεστερ Σίτι (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Χαρτ, Κλισί, Οταμέντι, Κομπανί, Σανιά (85’ Ζαμπαλέτα), Φερναντίνιο, Φερνάντο, Νάβας (77’ Ιεανάτσο), Σίλβα, Αγουέρο, Μπονί (58’ Στέρλινγκ).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα