Σούπερ Πάλας, πάει Γουέμπλεϊ! (vid)

Σούπερ Πάλας, πάει Γουέμπλεϊ! (vid)

Gazzetta team
Σούπερ Πάλας, πάει Γουέμπλεϊ! (vid)

bet365

Συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στο κύπελλο η Κρίσταλ Πάλας, επικράτησε 2-0 της Ρέντινγκ εκτός έδρας και βρέθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Κρίσταλ Πάλας κάνει απίθανη πορεία στο κύπελλο, επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Ρέντινγκ εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ετσι, η ομάδα του Πάρντιου θα βρεθεί για πρώτη φορά από το 1995 στο Γουέμπλεϊ για το FA Cup. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, απείλησαν και πήραν την πέμπτη διαδοχική εκτός έδρας νίκη στη διοργάνωση. Εξαιρετικός ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Αλ Χαμπσί, ο οποίος είχε σωτήριες επεμβάσεις στις προσπάθειες των Αντεμπαγιόρ, Ζαζά. Η λύτρωση ήρθε τελικώς για τους «αετούς» στο 85', ο Κούπερ ανέτρεψε τον Αντεμπαγιόρ και από την άσπρη βούλα ο Καμπάιγ πέτυχε το 1-0, φτάνοντας τα έξι γκολ στη διοργάνωση. Οι γηπεδούχοι με παίκτη λιγότερο (λόγω της αποβολής του Κούπερ) προσπάθησαν να απαντήσουν, όμως το κενό στην άμυνα το εκμεταλλεύθηκε η Πάλας και με τον Κάμπελ στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το 2-0!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα