Πρόεδρος ετών... 23!

Gazzetta team
Πρόεδρος ετών... 23!

bet365

Τόπο στα νιάτα από τη Γουίγκαν και ο 23χρονος Ντέιβιντ Σαρπ, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου στρέφει πάνω του τα βλέμματα του Νησιού!

Ντέιβιντ Σαρπ, ο νεότερος πρόεδρος στο Βρετανικό Ποδόσφαιρο. Ηταν 23 ετών τον περασμένο Μάρτιο όταν πήρε τη σκυτάλη από τον παππού του, Ντέιβιντ Γουίλαν κι ανέλαβε τα ηνία της Γουίγκαν! «Οι άνθρωποι μπορεί να έχουν σκεφτεί διάφορα, αλλά νομίζω πως μαθαίνω γρήγορα. Ξέρω πως για να τα καταφέρω πρέπει να κερδίσω τον σεβασμό του κόσμου κι ελπίζω να τα καταφέρω» τονίζει ο πρόεδρος της ομάδας. , ο οποίος περπατούσε στο γήπεδο από τα τέσσερα του χρόνια μαζί με τον παππού του. Ενα έτος έχει περάσει από τότε που ο παππούς του ζήτησε να αναλάβει τον σύλλογο. «Ηταν κάτι που ήξερα πως θα ερχόταν. Θέλησα να μείνω, αφού αγαπώ την πόλη. Ανέλαβα και θέλω να δώσω το καλύτερο που μπορώ».

Ο πατέρας του Ντέιβιντ πέθανε πριν αρκετά χρόνια και γι αυτό ο ισχυρός δεσμός με τον παππού του. «Οταν ο πατέρας μου απεβίωσε, ήρθαμε πιο κοντά σαν οικογένεια. Είναι ενας εξαιρετικός τύπος και τον αγαπώ» τονίζει ο Σαρπ! Οταν όταν ο Ντέιβιντ ήταν ακόμα 23 ετών, έφερε στην ομάδα τον 32χρονο Γκάρι Κάλντγουελ, ως νέο τεχνικό διευθυντή με το άθροισμα των ηλικιών να φτάνει τα 55 χρόνια, κάτι απίθανο για τα βρετανικά δεδομένα. Οταν ήταν 13 ετών, η Γουίγκαν κατάφερε να εξασφαλίσει για πρώτη φορά την άνοδο στην Premier League! O μικρότερος αδελφός του Ντέιβντ, είναι επίσης στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου. Ο Ντέβιντ διασκεδάζει με R&B και Deep House!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα