Παρελθόν κι επίσημα ο ΜακΚλάρεν από τη Νιούκαστλ

Παρελθόν κι επίσημα ο ΜακΚλάρεν από τη Νιούκαστλ

Κώστας Ζάλιαρης
Παρελθόν κι επίσημα ο ΜακΚλάρεν από τη Νιούκαστλ

bet365

Ήταν ζήτημα χρόνου κι ας άργησε... Ο Στιβ ΜακΚλάρεν αποτελεί πλέον κι επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της Νιούκαστλ, μη καταφέρνοντας να βγάλει ούτε ολόκληρη σεζόν στις «καρακάξες».

Αφήνοντας την ομάδα έναν βαθμό κάτω από τις θέσεις που επιτρέπουν την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Στιβ ΜακΚλάρεν απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της Νιούκαστλ, 10 παιχνίδια (έχει ένα λιγότερο η ομάδα) πριν από το φινάλε.

Η εξέλιξη ήταν προδιαγεγραμμένη εδώ και αρκετό καιρό, όμως οι σκέψεις έγιναν πιο έντονες από ποτέ μετά την ήττα από τη Μπόρνμουθ το περασμένο Σάββατο, για να πραγματοποιηθούν συσκέψεις και να υπάρξει η κατάληξη του «διαζυγίου».

«Έπειτα από την ήττα στο παιχνίδι με τη Μπόρνμουθ το περασμένο Σάββατο, σκεφτήκαμε πολύ σοβαρά την κατάσταση και αποφασίσαμε να μην συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τον Στιβ ΜακΚλάρεν.

Καταλαβαίνουμε ότι όλο αυτό τράβηξε αρκετές μέρες και ήταν κακό για τον ίδιο τον Στιβ αλλά και τους ποδοσφαιριστές που δεν ήξεραν τι συνέβαινε και θέλουμε ν' απολογηθούμε.

Πιστεύουμε πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Νιούκαστλ, με τον γενικό διευθυντή της ομάδας, Λι Τσάρνλεϊ να τονίζει:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Στιβ για τη δουλειά που έκανε. Είναι άνθρωπος που κρατάει το λόγο του και είναι τίμιος και ακέραιος. Ήταν καθ' όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας, ειλικρινής και αξιοπρεπής».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα