Γουέστ Μπρομ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0

Gazzetta team
Γουέστ Μπρομ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0

bet365

Ο Μάτα αποβλήθηκε νωρίς (δεύτερη κίτρινη στο 26'), η Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με 1-0 από την Γουέστ Μπρομ και πλέον κινδυνεύει να χάσει ακόμη και τη θέση της στην 6άδα.

Η Γιουνάιτεντ προσέθεσε ακόμη μία άχρωμη εμφάνιση φέτος. Το άλλοθι, βέβαια, αυτή τη φορά είναι η πρώτη αποβολή του Χουάν Μάτα στην καριέρα του στην Premier League μόλις από το 26’, όμως η ήττα από την Γουέστ Μπρομ, που έσπασε την αρνητική παράδοση, με 1-0 θέτει σε άμεσο κίνδυνο ακόμη και την παρουσία της στην πρώτη 6άδα.

Οι παίκτες του Φαν Χάαλ μπήκαν ορεξάτοι στο ματς, με τον Μαρσιάλ να παίρνει ενέργειες και να κάνει την πρώτη τελική στο 3’. Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν ανάλογη, με τους γηπεδούχους να ισορροπούν μετά το 15’, να πιέζουν μετά το 20’ και να βρίσκονται με παίκτη παραπάνω από το 26’. Ο Χουάν Μάτα δέχθηκε δύο κίτρινες μέσα σε 3’, η δεύτερη εκ των οποίων για απίστευτα ανόητο μαρκάρισμα, και τα πάντα άλλαξαν.

Οι γηπεδούχοι, βέβαια, δεν έδειξαν καμία διάθεση να ρισκάρουν, είχαν ανούσια κατοχή και απείλησαν μόνο με δύο μακρινά σουτ των Ντόσον (27’) και Μπεραΐνο (38’), για να μείνει πολύ φυσιολογικά το 0-0 μέχρι το ημίχρονο. Στο ξεκίνημα της επανάληψης είχαμε το καλό διάστημα της Γιουνάιτεντ. Οι κόκκινοι διάβολοι βγήκαν στην επίθεση, όμως δεν μπορούσαν να πατήσουν περιοχή. Παρόλα αυτά, βρέθηκαν δύο φορές κοντά στο γκολ με τους Ράσφορντ (51’) και Λίνγκαρντ (54’), αλλά μέχρι εκεί.

Οι παίκτες του Πούλις πήραν και πάλι τα ηνία, ενώ η είσοδος του Ποκονιόλι βελτίωσε σημαντικά την επιθετική λειτουργία από αριστερά. Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς πολλά-πολλά, με τον Μπεραΐνο (61’) να απειλεί και το γκολ να έρχεται στο 67’. Σέντρα του Ποκονιόλι από αριστερά και ο Ροντόν είχε τον χώρο και τον χρόνο να κατεβάσει και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0! Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, οι αλλαγές του Φαν Χάαλ δεν βοήθησαν και πολύ και δεν είχαμε ούτε μία ευκαιρία άξια αναφοράς μέχρι το τέλος.

Γουέστ Μπρομ (Τόνι Πούλις): Φόστερ, Όλσον, Ντόσον (55' Ποκονιόλι), Γκάρντνερ, Τσέστερ, ΜακΌλεϊ, Γιάκομπ, Φλέτσερ, Σεσενιόν (69' ΜακΛιν), Μπεραΐνο (88' Σάντρο), Ροντόν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Λουίς Φαν Χάαλ): Ντε Χέα, Νταρμιάν (83' Φόσου-Μενσά), Σμόλινγκ, Μπλιντ, Ρόχο, Ερέρα (62' Σνάιντερλεν), Κάρικ, Λίνγκαρντ, Μάτα, Μαρσιάλ, Ράσφορντ (75' Ντεπάι)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα