Βενγκέρ: «Είχα προειδοποιήσει τον Κοκλέν...»

Βενγκέρ: «Είχα προειδοποιήσει τον Κοκλέν...»

Κώστας Ζάλιαρης
Βενγκέρ: «Είχα προειδοποιήσει τον Κοκλέν...»

bet365

Παράπονο από τον Φρανσίς Κοκλέν που δεν πρόσεξε, παρά το γεγονός πως δέκα λεπτά νωρίτερα του είχε κάνει την επισήμανση για την κίτρινη κάρτα, εξέφρασε ο Αρσέν Βενγκέρ μετά το 2-2 στο ντέρμπι του Λονδίνου.

Ο Αλσατός τεχνικός της Άρσεναλ δήλωσε ικανοποιημένος από την αντίδραση της ομάδας του με το αριθμητικό μειονέκτημα και την ισοφάριση στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» όταν όλα έδειχναν να στραβώνουν, ωστόσο, στάθηκε και στην αποβολή του Κοκλέν στο 55ο λεπτό...

«Προειδοποίησα τον Φρανσίς στο ημίχρονο γιατί είχε ήδη μια κίτρινη κάρτα, όμως θεωρώ ότι έπρεπε να έχει αποβληθεί και ο Ντάιερ στη φάση που τραβάει τη φανέλα του Ζιρού. Αυτό θα μπορούσε να έχει αλλάξει την εξέλιξη του αγώνα. Δείξαμε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Παίξε ένα στοίχημα στη μονομαχία Βαλένθια - Ατλέτικο Μαδρίτης και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Γκριεζμάν γράψει το 1-0, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Είμαι περήφανος για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν την κατάσταση οι ποδοσφαιριστές μου και για τον τρόπο με τον οποίο αντιδράσαμε μετά το 2-1, παρά το αριθμητικό μας μειονέκτημα... Όταν είχαμε το παιχνίδι υπό τον έλεγχό μας, τότε μείναμε με 10 παίκτες και ήταν κακό για εμάς... Αυτό είναι το μοναδικό που μας κάνει να σκεφτόμαστε ότι θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά τα πράγματα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα