Γουότφορντ - Λέστερ 0-1

Γουότφορντ - Λέστερ 0-1

bet365

Η Λέστερ απόλαυσε το ντέρμπι του Λονδίνου, πήρε μεγάλο διπλό (1-0) στην έδρα της Γουότφορντ, βρέθηκε στο +5 από την Τότεναμ και είναι ακόμα πιο κοντά στην κούπα!

Κι η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει... Εννέα στροφές πριν το τέλος ενός απίθανου πρωταθλήματος και η Λέστερ πήρε τον τίτλο του φαβορί! Τότεναμ και Αρσεναλ σε ένα συναρπαστικό ματς έπαιξαν για τις... Αλεπούδες και οι τελευταίες με «πονηριά» επικράτησαν 1-0 της Γουότφορντ εκτός έδρας! Η ομάδα του Ρανιέρι με κορυφαίο τον σκόρερ Μαχρέζ παρουσιάστηκε συνεπής στο μεγάλο ραντεβού της σεζόν και βρέθηκε στο +5 από τους Σπερς! Μπορεί η εμφάνισή της να μην ήταν εντυπωσιακή, όμως ξέρει να παίρνει τα ματς μακριά από το «Κing Power». Αλλωστε, τη φετινή σεζόν η Λέστερ έχει 31 πόντους εκτός έδρας, πέντε περισσότερους από κάθε άλλη ομάδα της Premier League.

Η Γουότφορντ με τον Χολέμπας στη σύνθεσή της μπήκε πιο δυνατά στο ματς και ο διεθνής μπακ ήταν αυτός που είχε την πρώτη καλή ευκαιρία. Ωστόσο, η προσπάθειά του δεν απείλησε τον Σμάιχελ! Μετά το τέταρτο, η Λέστερ ισορρόπησε, ανέβασε ρυθμό και άρχισε να βάζει δύσκολα στην αντίπαλό της. Στο 23' η μπάλα κρύφτηκε, Μαχρέζ και Βάρντι συνδυάστηκαν άψογα, όμως ο τελευταίος... κατάφερε να τη στείλει άουτ. Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια, οι δυο ομάδες δεν ήθελαν να ρισκάρουν και κυρίως με ατομικές ενέργειες προσπάθησαν να φανούν απειλητικές. Στο 41΄η Λέστερ είχε τη δεύτερη καλή ευκαιρία του ματς, ο Ολμπράιτον έκανε ωραία σέντρα, αλλά ο Οκαζάκι δεν μπόρεσε με προβολή να νικήσει τον Γκόμες.

Κινγκ και Σλουπ πέρασαν στο ματς στη θέση των Οκαζάκι, Ολμπράιτον και η κίνηση του Ρανιέρι έδειξε να αλλάζει την εικόνα της Λέστερ. Οι Αλεπούδες είχαν τον έλεγχο και το γκολ ήρθε στο 56' της αναμέτρησης! Ο Μαχρέζ με ένα απίθανο αριστερό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Γκόμες διαμορφώνοντας το 1-0. Με την ψυχολογία στα ύψη οι φιλοξενούμενοι, θα μπορούσαν τρία λεπτά αργότερα να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Ο Χουτ πήρε την κεφαλιά, αλλά ο γκολκίπερ της Γουότφορντ κράτησε την ομάδα του στο «κόλπο». Στην επόμενη φάση, ο Χολέμπας ήταν αυτός που έσωσε στην σέντρα του Βάρντι. Με την είσοδο του Αμπντί, οι γηπεδούχοι έγιναν πιο απειλητικοί, πίεσαν, αλλά η άμυνα της Λέστερ είχε τον τρόπο να απομακρύνει κάθε προσπάθεια απειλής. Στο 80' η Γουότφορντ βρέθηκε για πρώτη φορά τόσο κοντά στο γκολ, όμως ο Ιγκάλο... κόλλησε και χάθηκε η ευκαιρία!

To πρόγραμμα της Λέστερ

Λέστερ - Νιούκαστλ
Κρίσταλ Πάλας - Λέστερ
Λέστερ - Σαουθάμπτον
Σάντερλαντ - Λέστερ
Λέστερ - Γουέστ Χαμ
Λέστερ - Σουόνσι
Γιουνάιτεντ - Λέστερ
Λέστερ - Εβερτον
Τσέλσι - Λέστερ

Γουότφορντ: Γκόμες, Νίομ (82’ Ανιά), Προντλ, Χολέμπας, Άκε, Σουάρεθ (64’ Αμπντί), Γουότσον, Άμραμπατ, Καπού (88’ Ουλαρέ), Ντίνεϊ, Ιγκαλό


Λέστερ: Σμάιχελ, Σίμπσον, Μόργκαν, Χουτ, Φουχς, Καντέ, Ντρίνκγουοτερ, Μάχρεζ (84’ Αμάρτεϊ), Ολμπράιτον (46’ Σλουπ), Οκαζάκι (46’ Κινγκ), Βάρντι

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα