To Top-10 των Wags στην Πρέμιερ Λιγκ (pics)

Gazzetta team
To Top-10 των Wags στην Πρέμιερ Λιγκ (pics)

bet365

Το gazzetta.gr παρουσιάζει τον... θαυμαστό κόσμο των Wags του κορυφαίου πρωταθλήματος! Μεγάλη... μπάλα και από τις συντρόφους των αστεριών της Πρέμιερ!

Στις εξέδρες των γηπέδων της Αγγλίας, πέρα από τους οπαδούς, τους φιλάθλους αλλά και τους... σκληροπυρηνικούς, υπάρχουν και αυτές που παρακολουθούν τους ποδοσφαιριστές γεμάτες περηφάνια, αφού είτε έχουν δεσμό μαζί τους, είτε έχουν ενωθεί με τα δεσμά του γάμου.

Το κορυφαίο πρωτάθλημα κλέβει την παράσταση και για το εξωαγωνιστικό του κομμάτι και το gazzetta.gr παρουσιάζει τις 10 καλύτερες Wags!

Αλεξάνδρα Χέλγκα Ιβαρσόντιρ: Η σύντροφος του Γκίλφι Σίγκουρντσον της Σουόνσι. Έχει αναδειχθεί Miss Iceland το 2008.

Τάνια Ρόμπινσον: Το κορίτσι του Φιλ Μπάρντσλεϊ. Κάνει θραύση στο Στόουκ, συνεχίζοντας το μόντελινγκ, ενώ έχει περάσει για... κάτι φεγγάρια και από το τραγούδι.

Ανάρα Ατάνες: Η εντυπωσιακή πρώην (το έχασε το κελεπούρι ο Γάλλος) σύντροφος του Σαμίρ Νασρί που τον βοήθησε να... ξεπεράσει και την απουσία από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Μοντέλο – ηθοποιός – τραγουδίστρια.

Σαμ Κουκ: Η κοπέλα του Κρις Σμόλινγκ. Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει στο πλευρό του την 28χρονη καλλονή, μοντέλο και πρώην DJ.

Λορένα Μπερνάλ: Η σύζυγος του Μικέλ Αρτέτα. Μοντέλο – παρουσιάστρια που είχε αναδειχθεί Miss Spain το 1999, σε ηλικία μόλις 17 ετών.

Τζωρτζίνα Ντόρσετ: Η σύζυγος του Τομ Κλέβερλι της Έβερτον, καθώς της έχει κάνει πρόταση γάμου. Έχουν μαζί ένα παιδί.

Άμπι Κλάνσι: Βρίσκεται στο πλευρό του Πίτερ Κράουτς από το 2006, ενώ αρραβωνιάστηκαν το 2009. Από το 2011, έχουν αποκτήσει και το πρώτο τους παιδί, τη μικρή Σοφία. Δηλώνει μοντέλο και παρουσιάστρια.

Έντουρν Γκαρσία Αλμάγκρο: Σίγουρα πιστώνεται αρκετά μεγάλο μερίδιο της εξαιρετικής παρουσίας του Νταβίντ Ντε Χέα στην εστία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ποπ τραγουδίστρια, παρουσιάστρια, μοντέλο, ετών 28.

Βίκι Βάργκα: Ο Γκρατσιάνο Πελέ μπορεί να έχει χάσει την... δόξα που τον περιτριγύριζε στην πρώτη του σεζόν στη Σαουθάμπτον, αλλά όσο έχει τη Βίκι δίπλα του, δεν... έχει ν' ανησυχεί για τίποτα!

Λουντιβίν Καντρί Σανιά: Γνωστή και μη εξαιρετέα. Η κυρία Σανιά, που έχει δυο παιδιά με τον Μπακαρί, φροντίζει να τον στηρίζει σε κάθε του αγώνα και σε κάθε απόφασή του. Πανέμορφη...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα