Γουέστ Μπρομ - Κρίσταλ Πάλας 3-2

Gazzetta team
Γουέστ Μπρομ - Κρίσταλ Πάλας 3-2

bet365

Η Γουέστ Μπρομ έκανε ντέρμπι ένα ματς στο οποίο προγήθηκε 3-0 στο 32' όμως τελικά πήρε τη νίκη με 3-2 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

Χάρη στο εξαιρετικό πρώτο μισάωρο η WBA επικράτησε της ομάδας του Αλαν Πάρντιου που κάνει τραγικό δεύτερο γύρο και την προσπέρασε στην βαθμολογία. Μόλις στο 12' άνοιξε το σκορ, όταν στην κόντρα ο Ροντόν έκανε το διαγώνιο σουτ μετά την πάσα του Μπεραΐνο, ο Χένεσι απέκρουσε με τα πόδια αλλά ο Γκάρντνερ ήταν εκεί για να στείλει την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία (1-0). Μόλις οκτώ λεπτά αργότερα έγινε το 2-0. Ο σκόρερ του πρώτου γκολ, Γκάρντνερ, εκτέλεσε το φάουλ στην περιοχή όπου ο Ντόσον νίκησε τους πάντες και με κεφαλιά έδωσε σαφές προβάδισμα στους γηπεδούχους. Το 3-0 έγινε στο 31' όταν μετά την τηλεκατευθυνόμενη μπαλιά 40 μέτρων του Σεσενιόν, ο Μπεραΐνο με πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Χένεσι που έμεινε ξανά εκτεθειμένος από την άμυνά του (3-0).

Οπως εκτεθειμένος από τον Ολσον έμεινε στο 48' ο Φόστερ, με τον Σουηδό στόπερ να κάνει κακή εκτίμηση της φάσης και ο Γουίκαμ του πήρε την μπάλα και μείωσε σε 3-1. Ο Αγγλος επιθετικός έβαλε και δεύτερο γκολ στο 80' με εκπληκτικό αριστερό βολέ στο παραθυράκι με πολλά... χιλιόμετρα, όμως παρότι ο ίδιος είχε ευκαιρία για μια απίθανη ανατροπή, το 3-2 έμεινε μέχρι το τέλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα