Γουέστ Χαμ - Σάντερλαντ 1-0

Gazzetta team
Γουέστ Χαμ - Σάντερλαντ 1-0

bet365

Σε ένα ματς που είχε τρία δοκάρια, η Γουέστ Χαμ επικράτησε 1-0 της Σάντερλαντ στο Λονδίνο και πέρασε στην 5η θέση της Premier League.

Στα καλά αποτελέσματα επέστρεψε η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς χάρη στο γκολ του Αντόνιο και με παιχνίδι περισσότερο βρέθηκε ψηλά στη βαθμολογία. Στο 19' ο Νομπλ έκανε το δυνατό σουτ μετά την πάσα του Λαντσίνι αλλά ο Μανόνε βρήκε την μπάλα η οποία κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της Σάντερλαντ να έχει δοκάρι, με τον Καρζί με απευθείας χτύπημα φάουλ να βρίσκει το πάνω μέρος από το οριζόνιο.

Το σκορ άνοιξε στο 30' όταν ο Αντόνιο βγήκε από δεξιά και αφού συνέκλινε, με εξαιρετικό φαλτσαριστό αριστερό βρήκε το εσωτερικό από τα πλαϊνά δίχτυα του Μανόνε (1-0). Στο 38' ο σκόρερ δοκίμασε το πόδι του από το όριο της περιοχής όμως ο Ιταλός keeper αυτή τη φορά απέκρουσε.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Στο 47' ο Κόλινς έκανε κακή εκτίμηση της φάσης και έχασε τον Ντεφόε, ο οποίος όμως με το αριστερό δεν βρήκε στόχο από καλή θέση και στο 55' ο Καζρί συνδυάστηκε με τον Φαν Ανχολτ που έκανε το σουτ ψηλά. Στο δεύτερο μέρος η Σάντερλαντ ήταν βελτιωμένη, όμως αυτό δεν της έφτανε για να πάρει έστω έναν βαθμό.

Στο 74' ο Ρόντγουελ έχασε φοβερή ευκαιρία όταν ο Κίρκοφ έβγαλε στα δεξιά τον Γιεντλίν, εκείνος έκανε το γύρισμα αλλά ο Αγγλος μέσος έστειλε την μπάλα στα χέρια του Αντριάν. Στο 77' η Γουέστ Χαμ είχε δεύτερο δοκάρι με γυριστό του Κάρολ στο οριζόντιο από κοντά, με τον Ρόντγουελ να έχει νέα φάση στο επόμενο λεπτό, όμως το σουτ του από καλή θέση κοντραρίστηκε για να μείνει έτσι το 1-0.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα