Πελεγκρίνι: «Ματς δίχως αύριο»

Πελεγκρίνι: «Ματς δίχως αύριο»

Gazzetta team
Πελεγκρίνι: «Ματς δίχως αύριο»

bet365

Χαρούμενος που μπορεί να βάλει τους βασικούς του με την Ντιναμό δήλωσε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι. «Θα είναι δύσκολο ματς» είπε ο Σαμπαλέτα.

«Εχουμε τους ίδιους παίκτες στη διάθεσή μας όπως και με την Τσέλσι, ο μοναδικός που γύρισε είναι ο Μανγκαλά. Με την Τσέλσι δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς, αφού είχαμε μόλις 13 διαθέσιμους παίκτες και παρότι το θέλαμε δεν ήταν δυνατόν να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Το ματς με την Ντιναμό είναι εντελώς διαφορετικό, είναι χωρίς αύριο. Θα έχουμε τους σημαντικούς παίκτες μας αλλά ξέρουμε ότι είναι τα 90 λεπτά από έναν αγώνα που διαρκεί 180» ήταν τα λόγια του Χιλιανού προπονητή.

Ο Αργεντινός δεξιός μπακ, Πάμπλο Σαμπαλέτα, είπε. «Προερχόμαστε από μια βαριά ήττα την Κυριακή και τώρα είμαστε 100% συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς. Είναι ευκαιρία να προχωρήσουμε και να πάμε στον επόμενο γύρο. Πρέπει να παίξουμε καλά και να δούμε αν μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Δεν είναι εύκολο το παιχνίδι. Η Ντιναμό είναι εξαιρετική ομάδα και έχει παίξει στο παρελθόν στο Champions League. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο ευατό μας».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα