Ήθελε ν' αποπλανήσει τη 15χρονη ο Άνταμ Τζόνσον!

Κώστας Ζάλιαρης
Ήθελε ν' αποπλανήσει τη 15χρονη ο Άνταμ Τζόνσον!

bet365

Η δίκη του Άνταμ Τζόνσον συνεχίστηκε και σήμερα, με τον πρώην άσο της Σάντερλαντ να παραδέχεται πως ήθελε να συνευρεθεί ερωτικά με τη 15χρονη και το επιδίωξε, δίνοντάς της το τηλέφωνο του!

Έπειτα από τα όσα ανέφερε ο Άγγλος εξτρέμ στο δικαστήριο τη Δευτέρα, τονίζοντας πως εξ αρχής γνώριζε την ηλικία της μικρής και πως ήταν λάθος του να τη συναντήσει αντί να την προστατεύσει και ο ίδιος, σήμερα προέβη σε ακόμα μια αποκάλυψη.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα νέα λεγόμενά του, επιδίωξε να συνευρεθεί σεξουαλικά με το 15χρονο κορίτσι και γι' αυτό της έδωσε και το τηλέφωνό του για να βρεθούν, ενώ υποστήριξε πως όταν συνελήφθη στις αρχές του 2015 ως ύποπτος για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης, είπε ψέματα στις Αρχές από τον πανικό του, αφού ήξερε ότι είχε κάνει κάτι τελείως ανάρμοστο και όλος ο κόσμος του αναποδογύρισε...

Βέβαια, συνεχίζει να υποστηρίζει ότι απλά φίλησε την κοπέλα και δεν έγινε τίποτα περισσότερο στο αυτοκίνητό του, σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς του κοριτσιού που δήλωσε ότι προέβη σε σεξουαλικές πράξεις μαζί του...

«Αισθάνομαι ότι αυτά τα λέει επειδή κάποιος της τα έχει πει και προσπαθεί να έχει συμφέρον από αυτό...» είπε ο Άνταμ Τζόνσον για τα λεγόμενα της 15χρονης.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα