Συμπαίκτης με Βάρντι ο Μήτρογλου;

Κώστας Ζάλιαρης
Συμπαίκτης με Βάρντι ο Μήτρογλου;

bet365

Η πορτογαλική «O'Jogo» αναφέρει ότι η Λέστερ έχει ενδιαφερθεί για τον Κώστα Μήτρογλου και μάλιστα τον παρακολούθησε πρόσφατα από κοντά!

Το πορτογαλικό δημοσίευμα τονίζει ότι ο Έλληνας φορ που συνεχίζει να κάνει... τρελά πράγματα τη φετινή σεζόν στη Λισσαβόνα, αγωνίζεται πλέον υπό τη ματιά των ανθρώπων της Λέστερ.

Βάσει του ρεπορτάζ της «O'Jogo», άνθρωπος των «αλεπούδων» βρέθηκε στο πρόσφατο παιχνίδι της Μπενφίκα κόντρα στην Πάσος Φερέιρα, το περασμένο Σάββατο.

Μπορεί να βγήκαν τα μεταγραφικά στη... φόρα, όμως αυτό που προέχει στη Λέστερ είναι το ματς με τη Νόριτς. Η Interwetten προσφέρει σε απόδοση 1.50 τη νίκη των «αλεπούδων».

Βέβαια, τονίζεται από τους Πορτογάλους πως η σκέψη για τον Μήτρογλου προκύπτει από το ενδεχόμενο απώλειας του Τζέιμι Βάρντι, όμως, πρόσφατα ο Άγγλος φορ υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας και είναι σχεδόν απίθανη η αποχώρησή του στην προσεχή θερινή μεταγραφική περίοδο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μήτρογλου αγωνίζεται στους «αετούς» με τη μορφή δανεισμού από τη Φούλαμ κι αν αυτοί επιθυμούν να τον κρατήσουν και μετά το καλοκαίρι, θα πρέπει να καταβάλουν τη ρήτρα των εφτά εκατ.ευρώ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα