Σριούσμπερι - Μαν. Γιουνάιτεντ 0-3

Σριούσμπερι - Μαν. Γιουνάιτεντ 0-3

Gazzetta team
Σριούσμπερι - Μαν. Γιουνάιτεντ 0-3

bet365

Η Γιουνάιτεντ ήταν σοβαρή, έπαιξε όσο χρειάστηκε και πέρασε εύκολα το εκτός έδρας εμπόδιο της Σριούσμπερι (3-0). Στα προημιτελικά με Γουέστ Χαμ στο Ολντ Τράφορντ!

Λίγες ημέρες έπειτα τη ντροπιαστική ήττα στη Δανίας από τη Μίντιλαντ, η Γιουνάιτεντ δεν έπαιξε με τη φωτιά, ήταν σοβαρή και επικράτησε εύκολα 3-0 της Σριούσμπερι εκτός έδρας για τη φάση των «16». Ο Φαν Χάαλ δεν έκανε... πειράματα, οι παίκτες του ήταν πειθαρχημένοι και η Μάντσεστερ θα υποδεχθεί στα προημιτελικά του κυπέλλου την Γουέστ Χαμ!

Η άσχημη αγωνιστική κατάσταση της Μάντσεστερ έδινε... ελπίδες στη Σριούσμπερι, το γήπεδο ήταν κατάμεστο, όμως η εικόνα των φιλοξενούμενων δεν άφηνε πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στον αντίπαλο! Η Γιουνάιτεντ μπήκε δυνατά και μόλις στο 2ο λεπτό έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει, όμως ο Σμόλινγκ από πλεονεκτική θέση... κατάφερε να αστοχήσει. Οι παίκτες του Φαν Χάαλ πίεζαν αρκετά, ο Μάτα και ο Μαρσιάλ είχαν κάποια καλά σουτ, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το άγχος όμως έφυγε στο 37', όταν ο Σμόλινγκ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1-0!

Ηταν το πρώτο του τέρμα στη διοργάνωση έπειτα από 20 συμμετοχές! Στο 45' ήρθε και η... σφραγίδα στο εισιτήριο πρόκρισης! Ο Μάτα ανέλαβε την εκτέλεση, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Λετβιλερ πετυχαίνοντας το 2-0! Η Γιουνάιτεντ ήταν σοβαρή και στην επανάληψη και στο 61' ήρθε και το τρίτο γκολ. Ο Ερέρα βρήκε πολύ ωραία τον Λίνγκαρντ και ο τελευταία με έξυπνο τελείωμα διαμόρφωσε το 3-0 με το πρώτο του τέρμα στο κύπελλο! Μάτα και Μαρσιάλ αντικαταστάθηκαν για να πάρουν ανάσες, η Μάντσεστερ όμως έψαχνε και τέταρτο γκολ, όμως ο Κιν στο 74' είχε δοκάρι! Ατυχος ο νεαρός, ο οποίος λίγο αργότερα τραυματίστηκε και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο! Η Σριούσμπερι είχα τη μοναδική καλή στιγμή της στο 87', όμως ο Ογκούγκου δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ρομέρο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ρομέρο, Βαρέλα, Σμόλινγκ, Μπλιντ, Μπόρθγουϊκ – Τζάκσον (45' Ρίλεϊ), Ερέρα, Σνάιντερλιν, Λίνγκαρντ, Μάτα (65' Περέιρα), Ντεπάι, Μαρσιάλ (71' Κιν)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα