Αστέρας Τρίπολης: Το άστρο του (τρεμο)σβήνει

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Αστέρας Τρίπολης: Το άστρο του (τρεμο)σβήνει

bet365

Η ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα σε συνδυασμό με το πρόγραμμα... βουνό που πρέπει να ανέβει ο Αστέρας Τρίπολης από δω και πέρα κάνει το δρόμο για τα πλέι οφ πολύ δύσκολο.

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν νίκησε ούτε τον ΠΑΣ Γιάννινα και το άστρο του πλέον... τρεμοσβήνει.

Mια ομάδα που είναι πίσω σε σχέση με τους συνδιεκδικητές της για την 5η θέση, πρέπει τα ματς στην έδρα της να τα «καθαρίζει». Ειδικά όταν αυτά είναι με ομάδες όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα. Και για να μην παρεξηγηθούμε εξηγούμε πως η ομάδα των Ιωαννίνων εννοείται ότι είναι σοβαρό και πολύ ανταγωνιστική, αλλά οι Αρκάδες ήταν με την... πλάτη στον τοίχο, ήθελαν το ματς όσο τίποτα και εν τέλει δεν τα κατάφεραν.

Εμειναν για 5ο ματς στο... under και για τρίτο σερί χωρίς γκολ. Πέρα από τον Λεαβαδειακό που νίκησε με 2-0 στα άλλα τέσσερα ματς δεν σκόραρε. Το επιθετικό του πρόβλημα είναι τεράστιο τη δεδομένη στιγμή κι ο Δημήτρης Τερεζόπουλος καλείται να βρει λύσεις. Μάσα, Στανισάβλιεβιτς και Μπερτόγλιο καλούνται να δώσουν τις απαραίτητες βοήθειες στον Γιάννου, ενώ ο Τσάβες, που δεν είναι ακόμη εντελώς έτοιμος, μάλλον θα πρέπει να... τρέξει!

Βέβαια, μιας και αναφέραμε τον Γιάννου, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας δεν είναι και τόσο βέβαιο ότι θα είναι και το Μάρτιο στην ομάδα. Η είδηση ότι τα... σκάνε για την αφεντιά στην Κίνα, «έσκασε» χθες. Ακόμη δεν υπάρχει κάτι τελειωτικό, αλλά όλα δείχνουν ότι ο παίκτης ετοιμάζει βαλίτσες.

Ετσι, ο μόνος επιθετικός θα είναι ο Νίκος Ιωαννίδης. Ο παίκτης δήλωσε πρόσφατα στο gazzetta.gr έτοιμος να επωμιστεί το βάρος της φανέλας με το «10». Τα πράγματα, όμως, μόνο εύκολα δεν είναι από δω και πέρα για την είσοδο στα πλέι οφ. Αυτό το ξέρουν και στην Τρίπολη.

Φυσικά, υπάρχει πίστη στις δυνάμεις της ομάδας. Δυνάμεις όμως πρέπει να... θυμηθούν. Μάσα και Μπερτόγλιο θα πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω, να βάλουν στο κλίμα περισσότερο τον Στανισάβλιεβιτς και από εκεί και πέρα να... πάρουν από την ποιότητα και την κλάση του Τσάβες. Ο Ιωαννίδης είναι ένας καλός σκόρερ με πολύ καλά στοιχεία. Το ζήτημα για τον επιθετικό, όμως, είναι να δημιουργεί ευκαιρίες η ομάδα του. Διότι και χθες είδαμε ότι οι Αρκάδες στον παραγωγικό τομέα είχαν... θέμα.

Το εύλογο ερώτημα που γεννάται από δω και πέρα είναι το εξής: «Τι μπορούν να περιμένουν ο Αστέρας κι ο κόσμος του από δω και πέρα;»

Αν δούμε την ομάδα που μάθαμε... αρκετά. Αν όχι... τίποτα παραπάνω από την θέση που έχει τώρα.

Το πρόγραμμα των Αρκάδων μέχρι το τέλος:

24η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης
25η αγωνιστική: Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ
26η αγωνιστική: Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης
27η αγωνιστική: Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός
28η αγωνιστική: Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης
29η αγωνιστική: Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός
30η αγωνιστική: Αστέρας Τρίπολης-Βέροια

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα