Η Ατλέτικο θέλει Μάτα!

Gazzetta team
Η Ατλέτικο θέλει Μάτα!

bet365

Ο Μουρίνιο πλησιάζει στο Ολντ Τράφορντ και ο Μάτα... απομακρύνεται! Η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει τον 27χρονο και μια κίνηση είναι πολύ πιθανή!

Το καλοκαίρι αναμένεται καυτό και οι εξελίξεις στο Ολντ Τράφορντ ραγδαίες. Ο Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκεται μια ανάσα από το να αναλάβει τα ηνία της ομάδας και αν συμβεί αυτό, τότε ο Χουάν Μάτα δύσκολα θα παραμείνει στο Μάντσεστερ. Αλλωστε, οι σχέσεις τους μόνο... παγωμένες μπορούν να χαρακτηρισθούν. Οπως αναφέρει η «Sun», o Mάτα κοιτάζει την επιστροφή του στην Ισπανία και η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι αυτή που τον έχει προσεγγίσει. Αλλωστε, ο Σιμεόνε έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον 27χρονο μέσο! Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως η Γιουνάιτεντ έχει στη λίστα της τον Γκριεζμάν, και οι Μαδριλένοι ξέρουν καλά πως δύσκολα θα μείνει στην πρωτεύουσα και τη νέα σεζόν!

Το τρίποντο ζητάει η Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στη Βιγιαρεάλ και η Expekt προσφέρει σε απόδοση 1.55 τη νίκη των Μαδριλένων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα