«Μένει στην Τσέλσι ο Φαλκάο»

«Μένει στην Τσέλσι ο Φαλκάο»

Gazzetta team
«Μένει στην Τσέλσι ο Φαλκάο»

bet365

Ο πατέρας του Ραδαμέλ Φαλκάο, προχώρησε σε διάψευση των δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να μετακομίζει στη Κίνα, τονίζοντας πως θα μείνει στην Τσέλσι.

Δεν το κουνάει από το Λονδίνο ο Φαλκάο! Αυτό τουλάχιστον είπε σε δηλώσεις του ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, βάζοντας τέλος στις... σειρήνες από την Κίνα που είχαν προκύψει τον τελευταίο καιρό για τον Κολομβιανό.

«Ήμουν μαζί του πριν ένα μήνα. Θα μείνει στην Τσέλσι έως το τέλος της σεζόν και θα παλέψει για να αγωνιστεί ξανά. Πολλά μπορούν να συμβούν μέχρι τότε. Ενδεχομένως να αρχίσει να σκοράρει και ο κόσμος να καταλάβει ότι είναι σημαντικός», σχολίασε αρχικά, για να προσθέσει: «Δεν περνά καν από το μυαλό του να πάει στην Κίνα. Σκέφτεται μόνο την Τσέλσι».

Παίξε Αντερλεχτ - Ολυμπιακός στην Sportingbet και εξασφάλισε 5% bonus σε κάθε κερδισμένο στοίχημα.

Τέλος μίλησε και για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο γιος του: «Είναι θετικός και κάθε μέρα προετοιμάζεται για να επιστρέψει δυνατός. Αυτού του είδους οι τραυματισμοί είναι συνηθισμένοι στο ποδόσφαιρο. Στον Ραδαμέλ αρέσουν αυτές οι προκλήσεις, έχει μάθει να τις αντιμετωπίζει. Θεού θέλοντος, θα είναι πίσω σε λίγες ημέρες».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα